Album fotocarte Brasov

Album fotocarte Brasov realizat la comanda, dupa specificatiile dorite de parintii micutului Luca. Albumul a fost realizat din imitatie d epiele neagra cu diverse modele. Parintii si-au dorit acelasi tip de album de botez ca si la celalalt copil, de acum 4 ani. Din pacate nu mai era disponibil acel material, asa ca au ales alta textura, care sa se potriveasca.

Odata cu acest album de botez au fost comandate si doua albume mai mici pentru nasi. Odata cu acest album fotocarte Brasov de 25x25cm inchis, 25x50cm deschis, parintii au primit si o cutie realizata handmade. Fotografiile de botez au fot printate pe o hartie lucioasa tip glossy. Aceasta au considerat parintii ca s-ar potrivi cel mai bine pentru micul lor baietel.

Album fotocarte Brasov

Grafica albumul fotocarte Brasov a fost realizata de noi, folosind fotografiile alese de mama lui Luca. Am scos micile imperfectiuni astfel incat totul sa arate cat mai bine. Inaint de a trimite la print albumul fotocarte de botez, parintii au putut vedea grafica albumului.

Album fotocarte Brasov realizat la comanda. Albume foto la comanda realizate in Brasov. Album de botez handmade cu fotografii.

Pe aceasta pagina puteti sa vizualizati albumele pe care noi le-am creat cu fotografiile realizate. Album foto personalizat, va ofera posibilitatea de a realiza albumul de nunta sau botez, asa cum va asteptati. Modul nostru de lucru este foarte simplu. Noi realizam fotografiile, voi le alegeti pe cele mai frumoase si emotionante, pe care le doriti in album, dupa care noi le retusam si le asezam in colaje pentru album foto nunta. Este important ca voi sa vedeti albumul inainte ca el sa fie trimis la print. Dupa ce avem acordul vostru il trimitem la print si in maxim 14 zile albumul va fi in bratele voastre.

La cerere realizam si albume cu fotografiile care care nu le-am realizat noi,
daca nu ati fost multumimti de serviciile oferite de alti fotografi.

Copertile albumelor de nunta sau botez, se pot realiza din piele naturala. imitatie de piele, diverse materiale textile, acryl si bineinteles din fotografii laminate. Fiecare pereche de miri isi alege fotografiile din albume digitale, pentru ca sunt albumele lor si este normal ca in ele sa apara fotografiile care le sunt pe plac. Din experienta noastra acesta este cel mai usor si mai eficace mod de a realiza albumul de nunta.

Colajele albumelor fotocarte pot fi printate pe hartie lucioasa metalica, lucioasa simpla, mat raster, mat cristal, deep matte si canvas. Pot exista o multitudine de personalizari pentru albume fotocarte pe care le realizam, astfel incat sa coincida cu gusturile voastre.

Albumul de nunta sau de botez

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sau de botez!