Album foto de botez Brasov

Album foto de botez Brasov realizat la comanda cu specificatiile dorite de parinti. Am inclus in acest album foto cele mai frumoase imagini din ziua increstinarii micutului. Numarul si locatiile unde au fost realizate fotografiile, variaza in functie de alegerea clientului. Album foto cu fotografii de botez din Brasov.

Materialul copertii albumului foto?

Coperta albumului este realizata din piele naturala de vitel.

Cum a fost realizata grafica albumului?

Parintii au ales ce fotografii au dorit pentru albumul de botez. Noi le-am retusat si le-am asezat in colaje. Dupa ce parintii si-au dat acordul, albumul a fost printat.

Cate colaje poate avea un album fotocarte?

Numarul colajelor unui album fotocarte poate varia de la 10 pana la 50 de colaje. Printr-un colaj se intelege o pagina deschisa, stanga dreapta.

Pe ce tip de hartie foto se poate printa albumul de botez?

Albumul de botez se poate printa pe mai multe tipuri de hartie foto profesionala. Acestea sunt: pearl, glossy, mar cristal si mat satin.

Album foto de botez Brasov

Dimensiunea albumelor este 30x30cm, 20×20 cm – album inchis. Colturile acestor albume au fost realizate drept, iar copertile au coltare metalice, pentru o mai buna rezistenta in timp. Hartia foto aleasa a fost mata de tip cristal. Coperta este relizata din piele de vitel la exterior, iar la interior prima si ultima pagina sunt facute din catifea de culoare gri.

Album foto de botez Brasov. Grafica albume foto de botez Brasov realizata la comanda dupa dorinta clientului. Album fotocarte de botez.

Pe aceasta pagina puteti sa vizualizati albumele pe care noi le-am creat cu fotografiile realizate. Album foto personalizat, va ofera posibilitatea de a realiza albumul de nunta sau botez, asa cum va asteptati. Modul nostru de lucru este foarte simplu. Noi realizam fotografiile, voi le alegeti pe cele mai frumoase si emotionante, pe care le doriti in album, dupa care noi le retusam si le asezam in colaje pentru album foto nunta. Este important ca voi sa vedeti albumul inainte ca el sa fie trimis la print. Dupa ce avem acordul vostru il trimitem la print si in maxim 14 zile albumul va fi in bratele voastre.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.