Album nunta Brasov

Album nunta Brasov realizat cu drag pentru mirii mei cristoloveni. Ca de obicei mirii au fost cei care au ales fotografiile pentru albumul nuntii.
Noi ne-am ocupat de asezarea lor in colaje si micile retusuri, ca totul sa iasa perfect.
Pentru albumul de nunta din Brasov, mirii au ales o hartie mata tip cristal, care pastreaza foarte bine culorile si nu se lipseste in timp. Coperta albumului de nunta a fost realizata din imitatie de piele, timp vinil, cu efecte de romb, pentru o textura placuta la atingere.
Prima si ultima pagina a albumului de nunta au fost realizate din catifea albastra,
Numele mirilor a fost inscriptionat cu laserul pe o banda argintie de 1cm grosie, care a fost lipita de coperta albumului.

Album nunta Brasov | Albumul mirilor

Mirii au ales pachetul cu 3 albume si cutie pentru albumul mare.
Dimensiunile albumelor de nunta din Brasov sunt:

  • album miri 30x30cm inchis, 30x60cm deschis.
  • album nasi 20x40cm inchis, 20x40cm deschis.
  • album pocket 10x10cm inchis, 10x20cm deschis.

Albumele de nunta Brasov au fost realizate de ce de la Emotion Albums.

Album nunta Brasov. Albumul mirilor cu fotografiile alese de cei doi. Fotograf mire si mireasa. Foto video nunta Brasov. Albumul mirilor cu imitatie albastra si catifea.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!

Pe aceasta pagina puteti sa vizualizati albumele pe care noi le-am creat cu fotografiile realizate. Album foto personalizat, va ofera posibilitatea de a realiza albumul de nunta sau botez, asa cum va asteptati. Modul nostru de lucru este foarte simplu. Noi realizam fotografiile, voi le alegeti pe cele mai frumoase si emotionante, pe care le doriti in album, dupa care noi le retusam si le asezam in colaje pentru album foto nunta. Este important ca voi sa vedeti albumul inainte ca el sa fie trimis la print. Dupa ce avem acordul vostru il trimitem la print si in maxim 14 zile albumul va fi in bratele voastre.

La cerere realizam si albume cu fotografiile care care nu le-am realizat noi,
daca nu ati fost multumimti de serviciile oferite de alti fotografi.

Copertile albumelor de nunta sau botez, se pot realiza din piele naturala. imitatie de piele, diverse materiale textile, acryl si bineinteles din fotografii laminate. Fiecare pereche de miri isi alege fotografiile din albume digitale, pentru ca sunt albumele lor si este normal ca in ele sa apara fotografiile care le sunt pe plac. Din experienta noastra acesta este cel mai usor si mai eficace mod de a realiza albumul de nunta.

Colajele albumelor fotocarte pot fi printate pe hartie lucioasa metalica, lucioasa simpla, mat raster, mat cristal, deep matte si canvas. Pot exista o multitudine de personalizari pentru albume fotocarte pe care le realizam, astfel incat sa coincida cu gusturile voastre.