Album de nunta handmade Brasov

Album de nunta handmade Brasov realizat la comanda dupa dorinta mirilor. Acestia si-au dorit un album fotocarte realizat manual cu o coperta foto pe care sa fie imaginea lor. Colturile colajelor din interiorul albumului de nunta sunt drepte, ca si colturile copertii hardcover. Colturile exterioare au aplicate coltare din metal de culoare argintie, ca se se asemene cu design-ul albumului de nunta.

Acest album fotocarte l-am realizat impreuna cu mirii. Ei au ales fotografiile pe care si le doreau in albumul de nunta, air noi le-am editat cu grija si le-am trimit grafica pentru ca ei sa isi dea acordul. Dupa micile modificari, grafica albumului de nunta arata asa cum si-au imaginat mirii. La 3 saptamani mirii au primit albumul lor de nunta, realizat in Brasov.

Album de nunta handmade Brasov

Album de nunta handmade Brasov. Grafica album de nunta Brasov. Album e de nunta realizate cu grija in Brasov.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!