Album de nunta piele crem

Album de nunta piele crem realizat impreuna cu mirii nostrii Andra si Adrian. Mirii si-au dorit un album asemanator cu cel pe care il folosim ca album de prezentare. Un album crem, coperta din piele naturala si inscriptionare laser. Ei au fost cei care au ales imaginile din albumul lor de nunta. Noi le-am editat si le-am asezat in ordinea cronologica in albumul de nunta. Dupa ce mirii si-au dat acordul pentru grafica albumului de nunta am trimis albumul de nunta la print. Acum dupa mai bine de doua saptamani avem albumul de nunta gata.

Album de nunta piele crem

Dimensiunea albumului este de 30x60cm deschis si 30x30cm inchis. Albumul este realizat manual cu multa atentie si grija. VA invitam sa priviti mai jos cateva imagini cu acest superb album de nunta.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!