Fotograf familie de Craciun Brasov

Fotograf familie de Craciun Brasov 2021 – Sedinta foto familie de sarbatori.
Fotografiile au fost realizat in preajma sarbatorilor de Craciun, in noul decor de Craciun de anul acesta. Am incercat sa realizam un decor cald cu toate elementele caracteristice Craciunului, astfel incat totul sa fie idilic.

Pentru decorul de Craciun din 2022 accesati acest link – SEDINTA FOTO CRACIUN 2022 BRASOV

Fotograf familie de Craciun Brasov

Care este durata unei sedinte foto de Craciun?

Durata unei sedinte foto de Craciun este de 30 de minute. In acest timp vom realiza fotografii de grup si cu fiecare persoana care participa la aceasta sedinta foto.

Cate fotografii de Craciun vom primi?

Numarul fotografiilor livrate va fi de peste 200 de imagini editate.

In cat timp vom primi fotografiile de Craciun?

Toate fotografiile editate, le veti primi in maxim 24 de ore de la realizarea sedintei foto cu tematica de Craciun. In general imaginile le veti primi in aceeasi zi.

Cate persoane tot participa la sedinta foto?

Toata familia. Copii si parintii. Recomandam sa fie pana la maxim 5 persoane la sedinta foto.

Sedinta foto de Craciun in familie


Fotograf familie de Craciun Brasov

Fotograf familie de Craciun Brasov – sedinta foto familie Brasov. Fotografii realizate in apropierea sarbatorilor de Craciun.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile de nunta, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.