Album de nunta personalizat

Album de nunta personalizat realizat la comanda dupa specificatiile clientului. Nunta mirilor Larisa si geroge a fost realizata in stil western, la conacul Heldsdorf din Halchiu. Majoritatea fotografiilor din album aici au fost realizate. Coperta albumului este realizata din piele naturala de vitel vopsita intr-o nuanta mai vintage. Coperta a fost inscriptionata cu laserul folosind un font stil western.

Album de nunta personalizat

Dimensiunea albumului de nunta este 30x60cm album deschis si 30x30cm inchis. Hartia folosita pentru printul colajelor realizate, a fost mata. Pentru un plus de aer vintage/western, albumul are coltare metalice aurii, iar prima si ultima pagina a albumelor este realizata din catifea de culoare crem mai inchisa.

Album de nunta personalizat. Realizare albume fotocarte la comanda in Brasov. Fotograf profesionist de nunta in zona Brasovului.

Cauti fotograf care sa iti realizeze albumul de nunta sau de botez ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta realizarea albumului de nunta sau botez. Noi realizam toate colajele si designul albumelor, astfel incat fiecare sa fie unic in felul sau, pentru a reflecta intocmai dorinta voastra. Ne dorim sa fiti cat se poate de incantati de albumul vostru de nunta sua de botez!