Canon RF 70-200mm f/2.8 pentru fotografia de nunta

Canon Rf 70 200 F2.8 Pentru Fotografia De Nunta

Obiectivul Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM este unul dintre cele mai populare și versatile obiective din gama Canon, cu o gamă de focalizare de la teleobiectiv la zoom mediu, oferind o deschidere constantă f/2.8. Această combinație de caracteristici îl face un obiectiv excelent pentru fotografia de nuntă.

Specificatii Canon Rf 70 200mm F2.8l Is Usm

Puncte pozitive ale obiectivului Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM pentru fotografia de nuntă includ:

  1. Lungimea focală versatilă: Acest obiectiv oferă o gamă largă de lungimi focale, de la 70mm la 200mm, ceea ce face posibilă capturarea imaginilor de la distanță și portretelor la distanță.
  2. Deschiderea constantă f/2.8: Deschiderea maximă constantă de f/2.8 permite fotografului să fotografieze în condiții de lumină scăzută și să creeze efecte bokeh impresionante.
  3. Calitatea optică: Acest obiectiv are o construcție optică de înaltă calitate, cu 23 de elemente optice în 19 grupuri, inclusiv lentile din sticlă UD și Super UD, care asigură o claritate excelentă și o distorsiune minimă a imaginii.
  4. Stabilizatorul de imagine: Acest obiectiv este echipat cu un stabilizator de imagine de până la 5 stopuri, ceea ce ajută la prevenirea imaginilor tremurate atunci când se fotografiază din mână.
  5. Sistem de focalizare rapid și precis: Obiectivul este echipat cu un motor USM (Ultrasonic Motor) care oferă o focalizare rapidă și precisă, ceea ce îl face potrivit pentru fotografierea de evenimente în mișcare.

Puncte negative ale obiectivului Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM pentru fotografia de nuntă includ:

  1. Dimensiunea și greutatea: Acest obiectiv este mare și greu, ceea ce poate fi incomod pentru unii fotografi, mai ales pentru fotografiile de lungă durată.
  2. Prețul ridicat: Acest obiectiv este unul dintre cele mai scumpe obiective de pe piață, ceea ce poate fi o problemă pentru unii fotografi cu buget limitat.

Concluzie

Obiectivul Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM este foarte recomandat pentru fotografia de nuntă, datorită caracteristicilor sale de înaltă calitate și versatilității în capturarea imaginilor de la distanță și portretelor la distanță. Gama largă de lungimi focale și deschiderea constantă f/2.8 fac posibilă fotografierea în condiții de lumină scăzută și crearea efectelor bokeh impresionante. De asemenea, stabilizatorul de imagine și sistemul de focalizare rapid și precis îl fac potrivit pentru fotografierea evenimentelor în mișcare.

Cu toate acestea, trebuie menționat că obiectivul este destul de mare și greu, ceea ce poate fi incomod pentru unii fotografi și poate necesita o anumită experiență în manevrarea obiectivelor de acest tip. Nu este totusi la fel de greu ca varianta EF. Acesta fiind cu aproximativ 400gr mai usor. De asemenea, prețul ridicat poate fi un obstacol pentru cei cu buget limitat. În general, obiectivul Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM este o alegere excelentă pentru fotografia de nuntă și este unul dintre cele mai bune obiective disponibile pe piață pentru această categorie de fotografie.

Articole de pe blog:

Trash The Dress, O Sedinta Foto Dupa Nunta (4)

Locatii Trash the dress pentru sedinta foto dupa nunta

Trash the dress – cum sa abordam acest timp de fotografie de nunta? Locatii Trash the dress pentru sedinta foto dupa nunta cu mirele si mireasa in zona Brasovului. Inainte de nunta iti petreci …
Bard Is An Experiment

Google deschide acces anticipat la rivalul său ChatGPT, Bard

Utilizatorii din SUA și Marea Britanie se pot alătura unei liste de așteptare pentru acces, dar Google lansează Bard cu prudență și subliniind că chatbot-ul AI nu este un înlocuitor pentru căutare. Astăzi, Google …
Cum Sa Aleg Un Fotograf Pentru Botez

Cum sa aleg un fotograf pentru botez?

Alegerea unui fotograf pentru botez poate fi o decizie importantă, deoarece fotografiile vor fi o amintire prețioasă pentru mulți ani de acum înainte. Iată câteva sfaturi utile și întrebări care ar trebui să vă …
Ce As Schimba La Nunta Mea Sfaturi Pentru Viitori Miri Si Mirese! (3)

Ce as schimba la nunta mea? Sfaturi pentru viitori miri si mirese!

Nu interpretati gresit „ce as schimba la nunta mea?”. Nunta mea a fost minunata. De fiecare data cand imi amintesc, imi spun WOW, as face din nou nunta. Nu ma numar printre persoanele care …
obiceiuri biserica in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii

Obiceiuri si traditii la slujba religioasa in ziua nuntii – de care sa tineti cont in ziua nuntii voastre. Traditii cununia religioasa la romani, pe care le-am adunat la nuntile la care am participat. …
Norocul si traditiile legate de nunta

Norocul si traditiile legate de nunta

Norocul si traditiile legate de nunta – ce ar fi bine sa faci in ziua nuntii tale. Absolut toti tinerii indragostiti isi doresc sa aiba o viata prospera si o casnicie cu mult noroc, …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.