Canon RF 85mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

Canon Rf 85mm F1.2l Usm Pentru Fotografia De Nunta

Canon RF 85mm f/1.2L USM este un obiectiv prime (fix), cu o distanță focală lungă și o deschidere mare, proiectat pentru fotografia de portrete și de evenimente, cum ar fi fotografia de nuntă. Iată câteva dintre punctele pozitive și negative ale acestui obiectiv pentru fotografia de nuntă:

Puncte pozitive

Canon RF 85mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

  1. Deschiderea mare f/1.2: Acest obiectiv are o deschidere mare f/1.2, care permite fotografului să creeze imagini cu un bokeh frumos și profund, cu subiectul clar și accentuat față de fundal. Această deschidere mare face ca acest obiectiv să fie ideal pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută și pentru a obține fotografii cu un aspect artistic.
  2. Calitatea imaginii: Canon RF 85mm f/1.2L USM are o calitate excelentă a imaginii, cu o claritate și o rezoluție ridicate și un contrast bun. Acest obiectiv proiectează o imagine cu un aspect natural, neted și detaliat, cu o abilitate excelentă de a reda culorile cu precizie.
  3. Bokeh superb: Această lentilă are un design optic cu 13 elemente în 9 grupuri, inclusiv un element UD (ultra-low dispersion) și un element asferic. Acest lucru îi permite să creeze un bokeh frumos și plăcut ochiului.
  4. Focalizare rapidă și precisă: Acest obiectiv are un motor USM (UltraSonic Motor) care oferă o focalizare rapidă și precisă, ceea ce face posibilă fotografierea în mișcare și capturarea momentelor cheie ale nunții. Un upgrade considerabil fata de versiunile EF ale aceluiasi obiectiv.
Canon Rf 85mm F1.2l Usm

Puncte negative

Canon RF 85mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

  1. Prețul ridicat: Este un obiectiv destul de scump, ceea ce poate fi o barieră pentru fotografiile care sunt la început de drum.
  2. Greutate și dimensiune: Acest obiectiv este destul de mare și greu, ceea ce poate face ca fotografierea să fie mai dificilă în condiții de utilizare prelungită sau într-o locație cu spațiu limitat.
  3. Distorsionare: Acest obiectiv poate suferi de o ușoară distorsionare a imaginii, mai ales la distanțe focale mai scurte.
Canon Rf 85 1.2

Concluzie

Canon RF 85mm f/1.2L USM este un obiectiv excelent pentru fotografia de nuntă, dar recomandarea acestuia depinde de nevoile și preferințele fotografului.

Dacă sunteți un fotograf care caută un obiectiv de calitate superioară pentru a fotografia portrete și evenimente, inclusiv nunți, atunci acest obiectiv poate fi o alegere excelentă. Acest obiectiv are o deschidere mare f/1.2, o calitate excelentă a imaginii, un bokeh frumos și o focalizare rapidă și precisă, ceea ce îl face ideal pentru a captura momente importante ale nunții.

Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și unele dintre dezavantajele obiectivului, cum ar fi prețul ridicat, greutatea și dimensiunea obiectivului și posibila distorsionare a imaginii. De asemenea, trebuie să vă asigurați că vă potriviți cu distanța focală de 85mm pentru stilul dvs. de fotografiere.

Articole de pe blog:

Nunta Yaz Harman 90

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă

Cum să alegi locul perfect pentru nuntă? Alegerea locului de nuntă perfect pentru ziua ta specială este unul dintre cei mai interesanți (dar uneori copleșitori) pași în planificarea nunții tale. Una dintre cele mai …
Rochie De Mireasa Neagra (1)

Rochie de mireasa neagra

Până acum simplul gând la o rochie de mireasa neagra ar fi fost de neimaginat. Albul nu mai este singura opțiune de culoare pentru rochia de mireasă astăzi. Pentru prima dată în istoria modernă, …
Deochiul Cum Sa Scapi De Deochi

Descantece deochi – ce este deochiul?

Deochiul – cum sa scapi de deochi? Ca fotograf de nunta m-am confruntat deseori cu acesta problema. De aceea mai in gluma mai in serios, le spun mirilor in ziua nuntii, sa isi ia …
Fotografia de nunta Brasov

Fotografia de nunta

Cat de mult conteaza fotografia de nunta? Cand vine vorba de planificarea nuntii dumneavoastra, exista o multime de lucruri la care trebuie sa va ganditi. Pe care sa le luati in considerare si sa …
Ursitoare Sau Zane La Botez

Ursitoare sau zane la botez

Ursitoare sau zane la botez sunt femei alese din familie sau prietene apropiate, care joacă un rol important în tradiția populară românească și sunt implicate în ceremonia botezului, oferind binecuvântarea lor copilului nou-născut și …
Obiceiurile si traditiile dinaintea nuntii pentru nasi

Obiceiurile si traditiile dinaintea nuntii

Obiceiurile si traditiile dinaintea nuntii de care sa tineti cont inainte d enunta. Pe aceasta pagina veti gasi informatii legate de obiceiurile dinaintea nuntii sau traditiile legate de ziua nuntii, pentru miri, nasi si …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.