Diferente RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS

Diferente Rf 85mm F1.2l Usm Si Rf 85mm F1.2l Usm Ds

DIferente RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS, care este mai potrivit pentru fotografii profesionisti de nunta. Canon a lansat recent două obiective excelente pentru fotografiile portret și nu numai: RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS (Defocus Smoothing). Ambele obiective sunt concepute pentru a oferi imagini superbe cu un efect bokeh impresionant și sunt destinate fotografilor profesioniști.

În timp ce cele două obiective au aceeași distanță focală și aceeași diafragmă maximă, există diferențe semnificative între ele.

Una dintre cele mai importante diferențe dintre cele două obiective este tehnologia Defocus Smoothing (DS) din RF 85mm f/1.2L USM DS. Această tehnologie utilizează un strat special de suprafață a lentilei pentru a ajuta la crearea unui bokeh mai uniform și mai plăcut. Acest efect poate fi deosebit de util în portrete, unde subiectul trebuie să iasă în evidență de fundalul estompat.

Constructia fizica

DIferente RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS

În ceea ce privește construcția fizică, RF 85mm f/1.2L USM DS este similar cu RF 85mm f/1.2L USM, cu o construcție robustă și de înaltă calitate. Cu toate acestea, RF 85mm f/1.2L USM DS este puțin mai greu și mai mare decât RF 85mm f/1.2L USM, datorită tehnologiei DS.

Performanta

DIferente RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS

În ceea ce privește performanțele obiectivului, RF 85mm f/1.2L USM și RF 85mm f/1.2L USM DS oferă ambele imagini excepționale cu un efect bokeh impresionant. Ambele obiective sunt construite din materiale de înaltă calitate și sunt robuste și durabile.

Cu toate acestea, există unele diferențe în performanța obiectivului. RF 85mm f/1.2L USM DS are o focalizare mai rapidă și mai precisă, ceea ce înseamnă că este mai potrivit pentru subiecte care se mișcă rapid sau pentru fotografii care doresc să captureze momente spontane.

Comparatie Rf 85mm F1.2l Usm Si Rf 85mm F1.2l Usm Ds

Alegerea DS

În general, RF 85mm f/1.2L USM DS este un obiectiv mai avansat și mai versatil decât RF 85mm f/1.2L USM. Dacă sunteți interesat de o calitate superioară a imaginii și de un bokeh îmbunătățit, atunci RF 85mm f/1.2L USM DS poate fi o alegere mai bună. În schimb, dacă sunteți interesat de o performanță rapidă și precisă a focalizării, RF 85mm f/1.2L USM poate fi mai potrivit pentru dumneavoastră.

În concluzie, ambele obiective sunt excelente și oferă performanțe și calitate a imaginii superbe. Alegerea între cele două depinde în mare măsură de preferințele fiecarui fotograf. Eu personal am ales varianta DS, pentru un plus al fundalului cremos. De asemenea ma ajuta mult in zilele cu soare mai mult, pentru ca pot fotografia sau filma fara a folosi un filtru ND.

Articole de pe blog:

Dispensa De La Serviciul Religios

Dispensa de la serviciul religios

DSP sau „dispensa de la serviciul religios” reprezintă o permisiune specială sau o scutire acordată de o autoritate religioasă care permite unei persoane să devieze de la practicile religioase standard. Dispensa de la serviciul …
Save The Date Vs Trash The Dress

Save the date VS Trash the dress

Save the date VS Trash the dress sunt cele doua sedinte foto pe care le includem in pachetul nostru pentru servicii foto video legate de nunta. Sedinta foto de logodna sau sedinta foto dupa …
Versuri Iertaciune De La Parinti

Versuri iertaciune de la parinti

Versuri iertaciune de la parinti ce se rosteste de catre vornic in numele copiilor, chiar inainte de a se iesi din casa. Acest obicei este privi ca o binecuvantare a parintilor pentru tinerii ce …
Programul Nuntii

Programul nuntii

PROGRAMUL NUNTII Cateva puncte importante din punctul meu de vedere cu privire la programul nuntii, ca fotograf profesionist de nunta din Brasov. Timpii mentionati mai sus, sunt punctul meu de vedere. Nu sunt generali …
Cum Sa Devi Mai Bun

Cum sa devi mai bun?

Cum sa devi mai bun? Este o intrebare care ne vine deoseori in minte. De multe ori mi-a trecut si mie prin minte si uneori am gasit raspunsuri. Alteori nu. Totul tine de starea …
Socializarea Si Coronavirusul

Socializarea si coronavirusul

Socializarea si coronavirusul, cum s-au schimbat sau cum ne-am schimbat in aceasta perioada. Durata medie pe care o petreci in fata ecranului de telefon sau a monitorului s-a dublat in aceasta perioada. Descoperiti ca …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.