Canon RF 50mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

Canon RF 50mm f/1.2L USM Pentru Fotografia De Nunta

Canon RF 50mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta, puncte forte si slabe. Este o lentilă populară printre fotografi de nuntă datorită diafragmei largi f/1.2, care permite capturarea imaginilor clare și luminoase în condiții de lumină scăzută. Bokeh-ul plăcut și efectul de estompare a fundalului adaugă o notă artistică imaginilor, iar construcția robustă și calitatea optică excelentă fac ca această lentilă să fie o alegere populară pentru fotografia de nuntă.

De asemenea, focalizarea rapidă și precisă face posibilă capturarea momentelor importante din timpul nuntii. În general, această lentilă este potrivită pentru fotografiile de portret, detalii și peisaje, astfel încât poate fi utilizată într-o varietate de situații din timpul nuntii. În cazul în care fotograful are nevoie de o distanță focală diferită, poate să încerce și alte obiective, cum ar fi un obiectiv cu zoom sau o lentilă cu o distanță focală fixă diferită.

Canon Rf 50mm F1.2l Usm

Puncte pozitive

Canon RF 50mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

  1. Diafragma largă f/1.2 permite fotografului să captureze imagini clare și luminoase în condiții de lumină scăzută.
  2. Bokeh-ul (efectul de estompare a fundalului) oferit de această lentilă este deosebit de plăcut, ceea ce face ca subiectele să iasă în evidență și să adauge o notă artistică imaginilor.
  3. Construcția robustă și calitatea optică excelentă fac ca această lentilă să fie o alegere populară pentru fotografia de nuntă.
  4. Focalizarea rapidă și precisă face posibilă capturarea momentelor importante din timpul nuntii.
Canon Rf 50 1.2

Puncte negative

Canon RF 50mm f/1.2L USM pentru fotografia de nunta

  1. Prețul ridicat poate fi un dezavantaj pentru unii fotografi care lucrează cu un buget limitat.
  2. Greutatea lentilei poate fi un factor important în timpul unei sesiuni foto lungi sau în cazul în care fotograful trebuie să călătorească mult.
  3. Distorsiunea poate fi o problemă în cazul în care fotograful nu este atent la compoziție, mai ales când subiectul este poziționat pe marginea cadrului.
  4. Focala fixă poate fi limitativă în anumite situații, deoarece nu permite ajustarea zoom-ului pentru obținerea unor compoziții mai variate.

Articole de pe blog:

Indoieli Legate De Nunta (1)

Ai indoieli legate de nunta? Este normal sa le ai!

Ai indoieli legate de nunta? Au inceput sa apara grijile legate de nunta? Daca suferi de nopti nedormite si ai ganduri de ingrijorare, atunci te poti relaxa. Suntem aici pentru a te ajuta sa …
Tipuri De Mirese

Ce tip de mireasa esti? Tipuri de mireasa

Ce tip de mireasa ești? La fel cum fiecare nuntă este unică, fiecare mireasă are propria personalitate și propriile ei dorințe. Se spune ca planificarea nuntii poate fi unul dintre cele mai stresante lucruri …
Organizarea Nuntilor In 2021

Noile reguli pentru organizarea nuntilor in 2021

Guvernul Romaniei lucreaza la noile reguli pentru organizarea nuntilor in 2021. Astazi, 5 aprilie 2021, primul ministru a anuntat ca Romania se va redeschide odata cu data de 1 iunie 2021, cu respectarea anumitor …
Fotografiile Cu Pregatirea Miresei 3

Fotografiile cu pregatirea miresei – de ce sa tineti cont

Fotografiile cu pregatirea miresei sunt poate cele mai dorite si asteptate fotografii din ziua nuntii. Iata de ce trebuie sa tineti cont, pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu si usor. …
Nuntile Dupa Coronavirus (2)

Nunta dupa Covid-19. Cum vor arata nuntile dupa coronavirus

Ai avut nunta programata inainte sau in timpul pandemiei de COVID-19 sau ai nunta dupa coronavirus? Este o perioada imprevizibila pentru toata lumea implicata in organizarea unei nunti. Mirii, prestatorii de servicii si invitatiii …
Foto Nunta Lux Divina Sala Parc 1

Beneficiile unei recepții de nuntă în interior vara

Când vine vara, veți auzi sunetul nenumăratelor clopote de nuntă. Dar de ce sunt cuplurile atât de atrase să se căsătorească în cea mai caldă perioadă a anului? Cel mai probabil, pentru că sezonul …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.