Dansul mirilor – idei de coreografie

Dansul Mirilor

Dansul mirilor este un dans romantic și special care are loc în timpul nunții, fiind primul dans oficial al cuplului ca soț și soție. Acesta este un moment important și emoționant pentru miri, deoarece simbolizează începutul vieții lor împreună și le permite să împărtășească ocazia cu invitații lor.

De obicei, primul dans al mirilor are loc după ce invitații sunt invitați să ia loc la mese și este un moment în care mirii se pot concentra numai unul pe celălalt și pe dragostea lor. În general, primul dans al mirilor este precedat de o piesă specială, care poate fi aleasă de către cuplu în avans sau poate fi alesă de DJ-ul sau formația care susține muzica pentru eveniment. Dansul în sine poate fi un dans simplu și romantic, sau poate fi o coregrafie elaborată și bine pregătită de cuplu sau de un instructor de dans.

Există multe tipuri diferite de dansuri pe care mirii le pot alege pentru primul lor dans, depinzând de preferințele și stilul lor.

Dansul mirilor – idei de coregrafie

  1. Vals: Acest dans elegant și clasic poate fi o alegere excelentă pentru un cuplu care dorește să aibă o primă dansă sofisticată și romantică.
  2. Tango: Un dans pasional și intens, tango-ul poate fi o alegere bună pentru cuplurile care doresc să adauge puțină dramă și tensiune în primul lor dans.
  3. Swing: Dacă sunteți un cuplu vesel și energic, o coregrafie de swing poate fi o alegere excelentă. Acest stil de dans este plin de mișcări rapide și distractive, care vă vor face să zâmbiți și să vă bucurați de moment.
  4. Contemporary: Pentru un stil mai modern și mai artistic, o coregrafie de dans contemporan ar putea fi o alegere excelentă. Acest stil de dans este caracterizat de mișcări fluide și grațioase, care pot crea un moment emoționant și sensibil.
  5. Salsa: Pentru un cuplu care iubește să danseze împreună, o coregrafie de salsa poate fi o alegere excelentă. Această dansă este plină de ritm și de mișcări senzuale, care pot face primul dans al mirilor să fie un moment memorabil pentru toți cei prezenți.

În cele din urmă, alegerea coregrafiei depinde de personalitatea și stilul fiecărui cuplu. Este important să alegeți o piesă care să vă placă și să se potrivească cu preferințele și stilul vostru personal, astfel încât să puteți face primul vostru dans cât mai special și memorabil.

Articole de pe blog:

Cununie Religioasa Dupa Pandemie (4)

Nunta dupa pandemie

Vei avea nunta dupa pandemie? daca da, avem vesti bune! Desi pare altfel, in realitate, nuntile nu s-au oprit niciodată și sunt din ce în ce mai multe. Toată lumea ar trebui să se pregătească …
Muzica Veche Dansul Mirilor

Cantece dansul mirilor – cantec primul dans

Am selectat aici cele mai frumoase cantece pentru dansul mirilor, pe care le puteti folosi la nunta voastra pentru primul dans in calitate de sot si sotie. Primul dans, este intotdeauna un moment cat …
Cum Sa Iti Anunti Logodna

Cum sa iti anunti logodna

Cum sa iti anunti logodna? El te-a intrebat, iar tu ai raspuns „DA”. Visul a devenit realitate, te vei casatori. Chiar daca totul ti se pare foarte complicatin acest moment, linisteste-te. Hai sa o …
Versuri Iertaciune De La Parinti

Versuri iertaciune de la parinti

Versuri iertaciune de la parinti ce se rosteste de catre vornic in numele copiilor, chiar inainte de a se iesi din casa. Acest obicei este privi ca o binecuvantare a parintilor pentru tinerii ce …
Fotograf De Imobiliare

Cum aleg un fotograf de imobiliare?

Cautati un fotograf de imobiliare pentru a obtine cele mai bune imagini pentru imobilul dumneavoastra? Fotografia imobiliară este un gen de fotografie specializat în crearea de imagini de calitate a proprietăților imobiliare, cum ar …
furatul miresei

Furatul miresei

Furatul miresei este un moment care pur si simplu nu poate lipsi de la nuntile din zilele noastre. Indiferent de categoria sociala sau de zona geografica de unde provin mirii, aceasta traditie de nunta …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.