Fotografii nunta Tess Ballroom

Fotografii nunta Tess Ballroom de la nunta mirilor Oana si Marius. Am selectat mai jos cele mai frumoase momente de la nunta celor doi miri. Cununia religioasa a avut loc in gradina localului Tess Ballroom, de langa Ghimbav. A fost o ceremonie frumoasa si emotionanta, langa cei doi miri stand cei dragi si apropiati lor.

Petrecerea nuntii a fost de vis, fundalul sonor fiind asigurat de band-ul Cristinei Bondoc.
Am ales cele mai frumoase fotografii de la nunta ce s-a desfasurat la TESS Ballroom.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos best of wedding day!

Fotografii nunta Tess Ballroom

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Tess Ballroom, Ghimbav
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Pregatirea mirilor

Inainte de a pleca spre Tess Ballroom din Ghimbav, mirii s-au pregatita la Hotel Ambient din Brasov. Mai jos dunt fotografiile cu pregtirea mirelui si cu pregatirea miresei.

Nunta in aer liber Tess Ballroom Ghimbav

Fotografii nunta Tess Ballroom

Cununie religioasa a avut loc in gradina Restaurantului Tess Ballroom din Ghimbav. Soarele a stralucit puternic pe cer, precum iubirea ce si-o purtau unul fata de celalalt. Mirii au fost emotionati peste masura. Va invitam sa priviti cateva fotografii din timpul cununiei religioase in aer liber de la Tess Ballroom.

Decoratiuni sala de nunta – Fotografii nunta Tess Ballroom

Am inclus cateva fotografii si cu decoratiunile folosite de miri pentru sala de nunta, preum si cateva prajituri de la candy bar si bineinteles verighetele mirilor.

Primul dans al mirilor de la Tess Ballroom in calitate de sot si sotie

Dansul mirilor care a deschis petrecerea nuntii. Primul dans al lui Marius si Oana in noua lor calitate, de sot si sotie.

Fotografii nunta Tess Ballroom

Fotografii nunta Tess Ballroom cu petrecerea nuntii mirilor nostrii Marius si Oana. Foto furatul miresei, hore si bineinteles tortul mirilor.

Foto video nunta Ghimbav Tess Ballroom. Cele mai frumoase momente de la nunta mirilor Oana si Marius.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.