Fotografii botez Angelis Ballroom

Fotografii botez Angelis Ballroom, din cea mai frumoasa zi pentru micuta Antonia. Cand te nasti intr-o familie adevarata care te inconjoara numai cu iubire si afectiune, nu te poti simti decat binecuvantat de Dumnezeu.
Micuta Antonia Elena fost botezat in numele Sfintei Treimi , fiind increstinata la biserica ortodoxa de pe Str. Carpatilor din Brasov. I-au fost alaturi parintii, bunicii si perechile de nasi, care au venit fiecare cu daruri alese, dorind din toata inima sa il binecuvanteze pe micut.
Petrecerea botezului a avut loc la Angelis Ballroom din Ghimbav. Mai jos va invitam sa priviti cateva din fotografiile botezului micutei Antonia Elena.

Fotografii botez Angelis Ballroom

Fotografii botez Tess Ballroom. Petrecere de botez TESS Ballroom. Fotografiile din ziua botezului de la Tess Ballroom Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.