Sedinta foto dupa nunta – Trash the dress

Sedinta foto dupa nunta cu Denisa si Claudiu, la sesiunea foto trash the dress.
In cateva zile vor pleca inapoi in Regatul Unit, iar timpul era limitat. Au ales o zi calda de vara cu frutuni, tunete si fulgere. Fiind singura zi in care puteam realiza aceaste fotografii cu mirii, ne-am suit in masina si am mers in zona pe care si-au dorit-o pentru aceste fotografii de dupa nunta.

Zona Bran – Fundata ofera un peisaj de vis cu deschideri largi si multa verdeata si multi impunatori. Am fost cu un pas inaintea ploii care ne-a urmarit tot timpul amenintator. Totusi, chiar la final poaia ne-a prins din urma, iar pe drumul de intoarcere a plouat ca intr-o zi autentica de vara.
Una peste alta a fost o sedinta foto realizata la cativa zeci de kilometrii de Brasov, intr-o zona fumoasa, din vis smulsa parca.
Va invitam sa priviti cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto trash the dress.

Sedinta foto dupa nunta – Trash the dress

  • Tip fotografii: trash the dress cu mirii
  • Locatie fotografii: culoareul Rucar-Bran
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: dupa ora 17

Sedinta foto dupa nunta – Trash the dress. Fotografii miri Brasov dupa ziua nuntii. Sedinta fotografica love the dress Brasov.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.