Nunta Cetatea Carului

Fotografii de la nunta Cetatea Carului din cea mai frumoasa zi pentru Petronela si Marinica. Mai jos veti gasi fotografiile cu pregatirea mirelui si a miresei, precum si a obiceiurilor din Bucovina. Nunta s-a desfasurat la Pensiunea Cetatea Carului din Moeciu. Taina cununiei a fost oficiata la o biserica din lemn de langa Fundata. Cadrul a fost intim si incarcat de emotie.

Decoratiunile de nunta au fost lucrate cu migala de cei doi miri. De asemenea aici puteti vedea primul dans al mirilor, de pe terasa pensiunii, de unde se vedea o panorama superba a masivului Bucegi. Cele mai frumoase fotografii de la aceasta superba nunta de la Cetatea Carului, le puteti vedea mai jos. Cu toate momentele petrecerii de nunta, furatul mirelui si tortul mirilor. Toate incarcate de buna dispozitie si chef de viata.

Fotografii nunta Cetatea Carului

  • Tip fotografii: fotografii de la nunta
  • Locatie fotografii: Pensiunea Cetatea Carului, Moeciu, Fundata.
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: toata ziua nuntii

Fotografii nunta Cetatea Carului. Fotograf ziua nuntii in Bran Moeciu. Servicii foto si video pentru nunta la Pensiunea Cetatea Carului.

Fotografii asemanatoare

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.