Fotograf nunta Rasnov

Fotograf nunta Rasnov. Fotografiile au fost realizate in ziua nuntii mirilor Cristina si Ciprian, care s-au cunoscut la Rasnov acum ceva ani. Desi amandoi locuiesc acum in Bucuresti, si-au dorit ca sa incununeze legatura lor sacra in orasul unde iubirea lor a luat fiinta. Inainte de cununia religioasa, am realizat cateva fotografii langa Cheile Rasnoavei, la o herghelie de cai. Cununia religioasa a avut loc la biserica cu hramul ” Sfintii Imparati Constantin si Elena”, iar petrecerea nuntii s-a desfasurat la Restaurantul Intim din Rasnov. In fotografiile de mai jos am surprins imagini din fiecare moment important al nuntii lor, va invitam sa le priviti mai jos.

Fotograf nunta Rasnov | Foto video ziua nuntii la Cetatea Rasnov

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Rasnov
  • Cand au fost realizate fotografiile: dupa pranz si noaptea nuntii

Fotograf nunta Rasnov. Foto video ziua nuntii la Cetatea Rasnov. Fotografii de la cununia religioasa si petrecerea de la sala de la restaurant Rasnov.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.