Fotografii ziua botezului Rasnov

Fotografii ziua botezului Rasnov din ziua increstinarii micutei Anastasia. Pentru Stefania si Ovidiu, 24 iulie 2021, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata lor. La aproape sapte saptamani, fetita lor, Anastasia, a devenit in fata lui Dumnezeu, dar si a familiei, o micuta crestina. Anastasia a fost cumintica pe parcursul sedintei foto, dar si pe parcursul slujbei de la Biserica. Aceasta a cooperat destul de bine, rezultatul constand in fotografii frumoase, pline de sensibilitate si bucurie. Va dorim la toti sanatate, sa fiti mereu alaturi de minunata Anastasia, iar ea sa va umple sufletele cu mandrie si voiosie!

Fotografii ziua botezului Rasnov

Fotografiile din ziua botezului au fost livrate la 48 de ore de la incheierea botezului micutei Anastasia. Acestea au fost editate culoare, incadrare, constrast.

Fotografii ziua botezului Rasnov. Fotograf profesionist botez Rasnov. Sedinta foto cu bebe si parintii din increstinarii din Rasnov.

Fotografii asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.