Foto nunta Rasnov

Foto nunta Rasnov cu Alin si Madalina. Mirele a fost pregatit pentru ziua cea mai de cei mai apropiati prieteni, care s-au bucurat nespus pentru mire. Mireasa nu a fost mai prejos, fiind gatita pentru ziua cea mare de cele mai bune prietene. Dupa ce toata lumea a fost pregatita, am plecat spre Primaria Rasnov, unde a fost oficiata cununia civila. Fotografiile de la cununia religioasa au fost realizate la biserica Sfantul Nicolae nou din Rasnov, unde cei doi au devenit sot si sotie in fata Domnului.

Foto nunta Rasnov

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Conacul din Ardeal. Ringul a fost plin, atmosfera fiind incinsa la propriu de Fulgerica si trupa sa. Mirele si nasul au avut parte de o surprinza din partea miresei, fiind incantati de dansatoarele din buric. Fotografiile nuntii de la Rasnov, le puteti vedea in continuare de la pregatirile mirilor, pana la tort.

Foto nunta Rasnov. Servicii foto video ziua nuntii din Rasnov. Fotograf profesionist de evenimente din Rasnov, Bran, Moieciu.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.