Foto nunta Rasnov

Foto nunta Rasnov cu Alin si Madalina. Mirele a fost pregatit pentru ziua cea mai de cei mai apropiati prieteni, care s-au bucurat nespus pentru mire. Mireasa nu a fost mai prejos, fiind gatita pentru ziua cea mare de cele mai bune prietene. Dupa ce toata lumea a fost pregatita, am plecat spre Primaria Rasnov, unde a fost oficiata cununia civila. Fotografiile de la cununia religioasa au fost realizate la biserica Sfantul Nicolae nou din Rasnov, unde cei doi au devenit sot si sotie in fata Domnului.

Foto nunta Rasnov

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Conacul din Ardeal. Ringul a fost plin, atmosfera fiind incinsa la propriu de Fulgerica si trupa sa. Mirele si nasul au avut parte de o surprinza din partea miresei, fiind incantati de dansatoarele din buric. Fotografiile nuntii de la Rasnov, le puteti vedea in continuare de la pregatirile mirilor, pana la tort.

Foto nunta Rasnov. Servicii foto video ziua nuntii din Rasnov. Fotograf profesionist de evenimente din Rasnov, Bran, Moieciu.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.