Cum sa iti vinzi rochia de mireasa

Cum Sa Iti Vinzi Rochia De Mireasa

Te gandesti sa iti vinzi rochia de mireasa? Industria nuntii se schimba constant, insa nu si modelel de rochii de mireasa. Timp de sute de ani, traditiile, decorul si cam tot ce tine de nunta a ramas cam la fel. Totusi nuntile s-au schimbat destuld e mult in ultimul an cu pandemia de coronavirus. Nuntile tind sa devina diferite, unice, captivante si neasteptate.

Dacă nu sunteți sentimentala și intenționați să vă păstrați rochia de mireasă pentru totdeauna, care este cel mai bun moment pentru a vă vinde rochia de mireasă?

CE FAC CU ROCHIA DE MIREASA DUPA NUNTA?

Aceasta este o întrebare adresată de fiecare mireasă. La un moment dat în planificarea nunții, trebuie să vă gândiți la ce veți face cu rochia de mireasă după nuntă.

Multe mirese decid să rămână la tradiție și să o pastreze pentru totdeauna. Poate ca fiica lor să poarte sau doar ca un suvenir la care să se uite înapoi (și să viseze să se potrivească din nou). Dar astăzi, Millennials ( cei nascuti in preajma noului mileniu) văd lumea, viața și – da! – nunțile diferit. Acele tradiții vechi nu sunt la fel de importante.

Una dintre cele mai populare tendințe în nunțile din 2021 este aceea de a oferi rochiei de mirese inca o sansa. În timp ce în anii precedenți miresele doreau să-și păstreze rochia de mireasă și să o tina pentru totdeauna, miresele din zilele noastre vor să vadă că rochia lor de mireasă va face si o alta mireasă să fie fericită.

A-i da o viață nouă rochiei de mireasă este ca un drept de trecere. Devii soție si poate mama in scurt timp și treci într-o fază diferită a vieții și tocmai de aceea agatarea de lucruri materiale nu este important pentru tine. Deci, de ce să nu realizăm visele altei mirese?

Ce Fac Cu Rochia De Mireasa DupĂ Nunta

CUM SĂ-MI VÂND ROCHIA DE MIREASĂ ONLINE

Nu există o „știință exactă” în vânzarea rochiei de mireasă online, pentru că fiecare rochie este unică.

Avem povești de la mirese pe care rochia de mireasă a vândut-o în câteva zile și unele care au durat luni, sau chiar un an. Totul se rezumă la momentul în care îl vindeți și dacă rochia de mireasa are un stil popular pe care miresele îl caută acum. 

Gândește-te în acest fel. Dacă v-ați căsătorit acum 15 ani și acum vă gândiți să vă vindeți rochia de mireasă, este posibil să nu aveți la fel de mult noroc ca cineva care vinde o rochie din cele mai actuale colecții de rochii de mireasă. Stilurile și tendințele vin și pleacă, astfel încât rochiile de nuntă mai vechi s-ar putea să nu se vândă prea repede, unde stilurile mai noi au o cerere mai mare.

Ghid Vanzare Rochie De Mireasa

UN GHID PENTRU CEL MAI BUN MOMENT PENTRU A-ȚI VINDE ROCHIA DE MIREASĂ

Pentru a vă face planificarea nunții și viața de dupa nuntă mai ușoară, am creat împreună un ghid despre cel mai bun moment pentru a vă vinde rochia de mireasă. Și, deși nu există o știință perfectă, există cu siguranță avantaje în vânzarea la momentul potrivit. Iată câteva sfaturi excelente pentru a avea succes în vânzarea rochiei de mireasă.

CÂT TIMP DUPĂ NUNTĂ AR TREBUI SĂ AȘTEPT SĂ VÂND ROCHIA DE MIREASĂ?

Unul dintre cele mai importante aspecte ale vânzării rochiei de mireasă este să nu aștepți prea mult.  Sfatul secret, din interior, pentru a-ți vinde rochia de mireasă este acesta: posteaz-o pe site-urile preferate de rochii de mireasă second-hand cu două săptămâni ÎNAINTE de nuntă .

Ce? Sună nebun nu? Ei bine, pentru a fi sincer, nu este. Vedeți că va dura puțin timp ca miresele nou-logodite să vă găsească rochia, deci cu cât o veți afisa mai repede, cu atât mai bine! Stilurile de tendințe actuale sunt cele mai ușor de vândut, mai bine mi devreme decât mai târziu!

Vă imaginați că sunteți în luna de miere și că primiți oferte pentru a vă cumpăra rochia de mireasă? Aceasta poate fi o realitate dacă o faci bine. Listati pe diferite site-uri de profil rochia de mireasă înainte sau imediat după nuntă pentru cele mai bune rezultate.

Vanzarea Rochiei De Mireasa

CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ A ANULUI PENTRU A-MI VINDE ROCHIA DE MIREASĂ

Acum, că știți că cel mai bun moment pentru a vă vinde rochia de mireasă este imediat (sau cu siguranță în termen de 6-12 luni ) de la nunta dvs., vrem să vă oferim o mică perspectivă asupra lunilor în care este momentul cel mai potrivit pentru a vă lista rochia de mireasă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Luna octombrie pare a fi cea mai populară lună pentru listarea rochiei de mireasă de vânzare. Motivul? Majoritatea nunților din Romania au loc între iunie și septembrie, deci este logic ca mai multe rochii de mireasă să fie listate spre vânzare în octombrie.

Asta înseamnă că este cea mai bună lună pentru a vinde? Ei bine, ar putea fi pentru că rochia ta este încă populară și căutată de mirese. Dar, deoarece este cea mai populară lună pentru a lista rochiile înseamnă că poate exista mai multă concurență.

Vinde Rochia De MireasĂ

CEA MAI BUNĂ LUNĂ PENTRU A VĂ VINDE ROCHIA DE MIREASĂ UZATĂ

Toată lumea știe că cea mai populară perioadă a anului pentru logodne este, desigur, perioada sarbatorilor de iarna. Dar un fapt puțin cunoscut este că majoritatea mireselor vor începe să facă cumpărături imediat sau în termen de 3-4 luni de la logodnă. Deci, asta înseamnă că, dacă vrei să ai succes în a-ți vinde rochia de mireasă, cel mai bun moment pentru a o afișa este ianuarie! Nu este o intamplare ca multe targuri de nunti au loc in februarie.

Înscrierea rochiei de mireasă în ianuarie vă asigură că viitoarele mirese nou-logodite vor încerca rochia pe care ați achiziționat-o în butic și o vor căuta online la un preț mai bun. Ceea ce înseamnă că vor căuta rochia pe care o aveți de vânzare! Un câștig-câștig!

Speram ca v-au ajutat ideile noastre si ca le veti pune in practica cat mai curand.

Articole asemanatoare: