Pregatirea miresei – ce ar trebui sa sti

Pregatirea miresei este o parte importanta a zilei nuntii. Este gandita si regandita de multe ori astfel incat totul sa fie ideal. Insa nu intotdeauna intrunim conditiile ideale, mai ales in ziua nuntii. Pentru a vă ajuta fotograful să obțină cele mai bune fotografii posibile, gândiți-vă la următoarele…

Utilizați o cameră care este spațioasă și luminoasă

Spatiul si lumina sunt doua lucruri importante pentru oricare fotograf. Deși fotografi buni se vor adapta oricărei situații de iluminare, o cameră cu multă lumină naturală este un început bun.

Dacă vă pregătiți acasă, atunci, cu excepția cazului în care aveți dormitoare deosebit de mari, s-ar putea să vă gândiți să folosiți living-ul. De asemenea, coaforul și make-up artistul dvs. vor aprecia o zonă bine iluminată, in cazul incare faceti acest lucru acasa.

În mod similar, dacă vă pregătiți la un hotel, încercați să obțineți o cameră cu ferestre mari. Dacă este locul real și au propria lor suită pentru mireasă, verificați-l în prealabil pentru a vedea dacă este potrivit.

Pregatirea Miresei

Păstrați camera ordonată

Deși îți dorești ca fotografiile tale de pregătire pentru mireasă să surprindă realitatea dimineții nunții tale , ai pe cineva responsabil să reducă gunoiul la minimum. Sandvișurile și paharele de șampanie arată bine, dar pungile de supermarket și ambalajele, nu!

Asigurați-vă că rochia dvs. este gata

Din nou, alocă o domnișoară de onoare care să aibă grijă de rochia ta de mireasă. Odată ce sosește fotograful tău, rochia ta ar trebui să fie scoasă din ambalajul său protector și să fie agățată gata să fie fotografiată.

Dacă designerul tău de rochii nu furnizează un cuier frumos, asigură-te că îți iei unul alb sau poate chiar personalizat cu numele tau. Va costa o fracțiune din ceea ce face rochia, dar face toată diferența într-o fotografie.

Fiti sigure ca aveti timp

Asigurați-vă că ai suficient timp pentru pregătirile tale de mireasă . Cele mai multe întârzieri sunt de obicei cauzate de fuga la coafor sau make-up. Permiteți-mi să adaug, totuși, că cele mai multe întârzieri la salonul de coafură și machiaj se datorează faptului că nu sunt gestionate cum trebuie programarile. Dacă îți rezervi coafura și machiajul pentru tine și trei domnișoare de onoare, să nu fii surprinsa dacă întârzie o jumătate de oră când, în ziua respectivă, adaugi pe listă si pe mama sau soacra. Planificarea anticipată și comunicarea este cheia aici.

De asemenea, dacă vrei ca fotografiile tale de pregătire pentru mireasă să includă fotografii cu tine arătând perfect înainte de a pleca la ceremonie, încearcă să fii gata cu cel puțin jumătate de oră înainte.

Halat alb sau nu?

In ultima perioada, miresele au adoptat stilul din vest, cu halatele din satin albe inscriptionate cu „Bride” sau chiar ” Mireasa”. Nu este un must, insa da bine in fotografii, mai ales daca sunt si cateva domnisoare de onoare imbracate intocmai. In tineti cont de spatiu – camera sa fie mare astfel incat sa incapa toate domnisoarele de onoare.

Pregatirea miresei – ce ar trebui sa sti. Parerea unui fotograf de nunta. totul poate fi perfect. te-ai gandit la toate?

Articole de pe blog: