Fotograf botez Rasnov

Fotograf botez Rasnov din cea mai asteptata zi pentru micuta Flavia. Parinti, bunici, strabunici si nasi, cu totii au asteptat ziua cand micuta lor va fi increstinata. A fost cuminte foc, cand am facut fotografiile pe paturica pufoasa. Atenta si curioasa, ca orice copilas mic . Parintii nu isi mai incapeau de bucurie si fericire, cand o priveau pe micuta lor.

A fost cu adevarat o placere sa ii fotografiez, la cateva luni de la nunta lor. Acum au devenit o familie frumoasa, plina de iubire si recunostinta.
Fotografile au fost realizate in Rasnov, acasa la parinti si la biserica veche din deal. Aici inca din secolul XV sunt increstinati pruncii in numele Mantuitorului nostru. Un lacas incarcat de istorie, dar si de sfintenie. Va las sa priviti fotografiile de la botezul din Rasnov, al micutei Flavia Stefania.

Fotograf botez Rasnov

Fotograf botez Rasnov. Foto video botez Rasnov. Fotografii botez. Fotograf profesionist pentru ziua botezului din Rasnov, Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.