Foto botez Rasnov

Foto botez Rasnov cu Cezar, Flavia, Claudia si Razvan. Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut la nunta, apoi ne-am revazut la botezul minunatei Flavia. Suntem cu adevarat bucurosi sa participam si la botezul noului venit in familie, Cezar. Toti patru, reunesc dragostea, bucuria, implinirea si bunatatea, facand din familia lor, zilnic, o binecuvantare!

Foto botez Rasnov

Micutul Cezar a fost tare cumintel si atent. A fost o adevarata bucurie sa il fotografiez in diferite ipoztaze. La biserica micutul nostru a fost la fel de cuminte, fiind usor pentru mine sa il fotografiez si pentru nasi sa il tina in brate. Mai jos puteti vedea fotografiile de botez din Rasnov de acasa si de la increstinarea de la biserica ortodoxa cu hramul Sfantul Nicolae.

Foto botez Rasnov. Fotograf ziua botezului in Rasnov Biserica SF. Nicolae. Fotografii cu bebe si parintii din ziua increstinarii.

Fotografii asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.