Foto botez Biserica Sfantul Nicolae Brasov

Acasa » Fotografii botez » Foto botez Biserica Sfantul Nicolae Brasov

Foto botez Biserica Sfantul Nicolae Brasov cu cele mai frumoase fotografii de la botezul micutului Filip. Inainte de a merge la biserica, am fost acasa la bunici pentru a realiza o sedinta foto inainte de botez cu micutul ce urma a fi botezat.
De fiecare data in ziua botezului facem fotografii acasa sau la pesiunea unde are loc petrecerea de botez, fotografii cu bebe. Aceste fotografii sunt cu bebe in funduletul gol si cu parintii in jurul sau. Sa isi aminteasca peste ani si ani cu drag de aceste clipe minunate prin fotografiile de la botez.

  • Tip fotografii: fotografii de botez
  • Locatie fotografii: Biserica Sf. Nicolae brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pranz

Foto botez Biserica Sfantul Nicolae Brasov

Foto botez Biserica Sf. Nicolae Brasov. Fotograf botez Brasov. Aici puteti vedea fotografiile din ziua botezului micutului Filip, increstinat la biserica Sf. Nicolae din Scheii Brasovului.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii de la botez Brasov al micutului Rares Damian. Gabriela si Laurentiu sunt cei mai fericiti parinti, caci astazi micutul lor a fost botezat. … Vezi mai mult

Tinand cont ca nasterea se apropie, inca din luna a opta este indicat sa te gandesti la bagajul pentru maternitate si sa il pui undeva … Vezi mai mult

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de botez – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?
0/50 voturi


Comentarii

Nu sunt comentarii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *