Trash the dress Lacul Sf Ana

Trash the dress Lacul Sf Ana cu mirii nostrii Silviu si Alexandra. Si-au dorit ceva inedit, le-am propus cateva locatii, dar ei si-au dorit lacul Sfanta Ana din judetul Covasna. Singurul lac vulcanic din Romania. In zona poti gasi poteci turistice, o capela. Accesul se face destul de usor, poti ajunge cu masina pana in parcarea de jos de langa lac. Este prima data cand ajung prin zona dupa copilarie si pot spune ca am ramas la fel de impresionat.

Peisajul este superb. Mireasa a indurat cu stoicism vantul care batea pe malul lacului Sfanta Ana, isi dorea o sedinta foto reusita :). Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta unica sedinta foto trash the dress de pe malul lacului Sf Ana.
in zona lcului sfanta Ana se pot vizita Baile Tusnad, Miercurea Ciuc, Masivul Ciomatu, Sfantu Gheorghe si Baile Balvanyos.

Trash the dress Lacul Sf. Ana | Sedinta foto Sfanta Ana Bixad Covasna

  • Tip fotografii: sedinta foto dupa nunta cu mirii, trash the dress
  • Locatie fotografii: Lacul Sfanta Ana, Bixad, Covasna
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: dupa ora 15

Trash the dress Lacul Sf Ana. Sedinta foto Sfanta Ana Bixad Covasna cu mirii nostrii Alexandra si Silviu. Sedinta foto dupa nunta cu mirii.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.