Fotograf nunta Covasna

A fost o adevarata provocare pentru noi nunta mirilor Septimia si Bogdan. Cei doi s-au cununat civil si religios in Covasna, iar petrecerea nuntii s-a tinut la sala de nunti „Santana” din Sfantu Gheorghe. Totul a fost minunat, de la vreme (care a tinut cu noi) pana la invitati, care cu totii si-au dorit sa fie aproape atat cu sufletul cat si cu trupul de minunatii nostrii miri. Am avut timp intre cununia civila de la Primaria Covasna si biserica sa facem mai multe fotografii cu invitatii de la nunta, ceea cea a fost super, cut otii find hazlii si plini de viata.
A doua zi a avut loc dezgatitul miresei, descaltarea nasilor, hora miresei si dansul mirilor si a nasilor in jurul focului – pentru noroc.
Va invitam sa priviti aceste fotografii de la nunta din Covasna a mirilor Septimia si Bogdan.

Fotograf nunta Covasna

Fotograf nunta Covasna. Fotografii nuntii din Covasna. Foto video nunta Covasna. fotograf profesionist nunta Covasna. Foto ziua nuntii.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.