Fotograf botez Covasna

Acasa » Fotografii botez » Fotograf botez Covasna


Parintii micutului botezat au cautat un fotograf botez Covasna, si ne-au ales pe noi. Nu ne-am intalnit si nu ne cunoasteam pana atunci. Asa ca dupa cum am stabilit impreuna cu parintii, plecat dupa pranz spre Covasna, pentru botezul micutului Alexander. A fost o zi racoroasa, cu mult vant si noi apasatori. Insa toata aceasta atmosfera era in antiteza cu starea toturor de la botez. Cu totii au fost calzi, primitori si mai ales iubitori fata de micutul increstinat.
Botezul a avut loc la Biserica Inaltarea Domnului din Covasna. Toti invitatii prezenti la slujba botezului l-au privit cu atentie si cu mult drag, pe Alexander in timp ce i se citeau rugaciunile de deslegare. Micutul nostru a fost cuminte, dupa cum veti vedea si in fotografiile de la biserica de mai jos. Nasii s-au descurcat de minune cu imbracatul si dezbracatul pruncului. Totul a fost frumos si bland.
Va invitam sa priviti fotografiile de botez din Covasna de la biserica.

Fotograf botez Covasna - fotografiile botezului

Fotografii cu hainutele pregatite de nasi. Foto cu nasii si micutul in timpul slujbei botezului.

Fotografii cu petrecerea botezului din Covasna

Fotograf botez Covasna - foto botez Hotel Caprioara

Dupa ce Taina Botezului s-a incheiat am plecat spre Hotelul Caprioara din Covasna, unde a avut loc petrecerea de botez. Sala petrecereii d ebotez a fost superb decorata in culori specifice unui baietel cum puteti vedea si mai jos. O bijuterie ce sa mai. Va invitam sa priviti fotografiile cu decoratiunile de botez.

Fotografii cu parintii si bebe in ziua botezului

Sedinta foto de botez cu micutul Alexander

Ce putem sa spunem… Parintii nu pot fi decat mandri, ca au un baietel asa de frumos cu ochii albastrii ca bunicul. Alexander a fost cuminte foc in timpul sedintei foto de botez, pe care am realizat-o intr-o camera a hotelului Caprioara. A zambit si s-a jucat nitel cu noi, in timp ce il fotografiam si il filmam. In acest fel parintii isi pot aduce aminte cu drag de frumoasa zi a botezului.

Fotografii cu nasii, parintiisi tortul de botez

Fotograf botez Covasna. Fotografii din ziua botezuluide la Hotelul Caprioara din localitatea Covasna. Foto video botez Covasna.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf in Covasna – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotograf botez Brasov cu cele mai frumoase imagini din ziua botezului micutului Andrei. Ziua in care Aron Andrei a fost increstinat a fost plina de … Vezi foto&video…

Fotograf botez Sergiana din cea mai insemnata zi pentru micuta Miana Jolie. Un copil activ, bland si vesel. A fost toata plina de zambet.
Prima parte … Vezi foto&video…

Va invitam sa priviti video botez Brasov cu Ema Maria, in cea mai insemnata zi pentru ea. Ziua increstinarii ei a fost plina de emotie, … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/55 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?