Nunta in aer liber in Brasov

Cauti locatii de nunta in aer liber din Brasov? Inainte de toate trebuie sa stiti ca Arhiepiscopia Bisericii Ortodoxe a Ardealului nu da binecuvantarea pentru slujbe de cununie tinute in aer liber, numai in incinta bisericilor. Preotii care savarsesc slujbele in aer liber sunt ori preoti iesiti la pensie sau preoti militari. care nu mai pot fi sanctionati in nici un fel de Biserica Ortodoxa.

Va doriti sa spuneti acel „DA” mult asteptat cu adierea vantului prin par, cu mirosul verii si al naturii in aer? Sa va puneti amprenta pe aranjamente de nunta cochete, cu o energie aparte care o veti simti voi si invitatii de la nunta voastra. Va prezint in continuare locatiile unde sunt posibile in aer liber.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Fotografii Nunta Conacul Heldsdorf

Conacul Heldsdorf

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Halchiu
 • Str. Ghimbavului, Halchiu
 • Telefon: 0733 331 313
 • E-mail: contact@conaculheldsdorf.ro

Este poate cea mai cunoscuta locatie de nunta din zona Brasovului si din tara. Avantajul acestei locatii este ca ai tot ce iti trebuie in acelasi loc. Daca doresti sa ai cununia civila si relgioasa, in acelasi loc. Aici le poti face fara nici o problema. Singura problema este vremea, care se poate schimba destul de repede. Mai ales in timpul verii. Am avut aici evenimente cand a plouat cu galeata. Asa ca Ceremonia a fost mutata fie in sala de nunta, fie intr-un living mai mare.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Nunta Domeniul Dambul Morii

Domeniul Dambul Morii

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

In incinta Domeniului Dambul Morii se pot organiza cununii civile si religioase in aer liber, intr-un foisor special amenajat. Domneniul va pune la dispozitie 4 sali de evenimente de diferite marimi, in functie de numarul invitatilor de la nunta voastra. Foisorul este destul de mare si incapator. Asa ca aici nu este o problema pentru cei care sunt in interiorul acestuia, daca vine plaoia. Singura problema o vor avea invitatii.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Angelis Ballroom

Angelis Ballroom

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Ghimbav
 • Calea Brasovului, nr. 2
 • Telefon: 0732 950 805
 • E-mail: office@ballroom-angelis.ro

Anegelis Ballroom este o locatie de nunta in aer liber destul de cunoscuta in Brasov, in special dupa Tess Ballroom. Care a functionat pana acum un an in aceasta locatie. Angelis va pune la dispozitie doua sali de nunta, care folosesc acceasi gradina amandoua. Gradina din interiorul locatiei poate fi folosita pentru cununii civile si religioase in aer liber. Nu este nevoie de prea mult. De un covor rosu, o masa si mult soare.

Fotografii Cununie Religioasa In Aer Liber Brasov La Prestigio Events

Prestigio

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

Una dintre cele mai interesante locatii de nunta din Brasov. Aici vei gasi tot ce ai nevoie. Cazare, sala de nunta si ceremonie in aer liber. Aici veti gasi cea mai buna mancare din Brasov. Poate mai este o locatie care este la acelasi nivel cu Prestigio si aceea este Belvedere Events. In spatele gradinii se organizeaza ceremoniile pentru cununiile civile si religioase.

Kronevent Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov
 • Localitatea Ghimbav
 • Str. Sanzienei
 • Telefon: 0740 418 186
 • E-mail: info@kronevent.ro

O sala de nunta ce poate gazdui pana la 300 de invitati, care va pune la dispoztie tot ce aveti nevoie pentru nunta voastra. Locatia permite ca ceremoniile cununiei civile si reigioase sa se desfasoare in afara locatiei. Fie in stanga salii fie in drepta salii. Depinde unde va doriti. Tineti cont si de ora cand veti avea ceremoniile celor doua cununii. In acest fel nu veti sta direct sin soare sau cu soarele in fata.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov

Complex Bella Vista

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Sacele
 • Str. 7 Izvoare, nr. 44
 • Telefon: 0741 993 166
 • E-mail: rezervari@bellavista.ro

Un complex de nunta care va pune la dispozitie cazare, sala de nunta si locatie pentru ceremonii in aer liber. Aici veti avea totul pus la dispoztie, bineinteles, contra cost. Alegeti-va cu atentie ora cand veti avea ceremonia. Va recomandam pentru acesta locatie sa fie mai tarziu, dupa orele 15, cel putin in timpul verii. Tineti ochii pe prognoza meteo, pentru ca nu se stie niciodata, cnad vine plaoia. Nu uitati ca sunteti la poalele masivului Pietrei Mari.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Bielmann Sanpetru

Hotel Beilmann

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Sanpetru
 • Str. Republicii, nr. 133
 • Telefon: 0744 471 957
 • E-mail: office@hotel-bielmann.ro

Hotelul Bielmann din Sanpetru poate organiza nunti pana la 120 de invitati. In gardina in fata salii de nunta se pot organiza ceremonii pentru cununii civile si religioase in aer liber. Este o locatie aerisita, frumoasa cu multe flori in timpul verii. De tinut cont ca in timpul evenimentelor piscina sa fie inchisa. Am avut evenimente cand cei cazati la hotel faceau baie, iar la 2 metri distanta stateau invitatii de la nunta la un pahar.

YAZ

 • Localitatea Harman
 • DJ112A
 • Telefon:  0728 905 888, 0725 048 002, 0751 048 011
 • E-mail: info@yaz.ro

Inchei acesta scurta lista de locatii de nunta in aer liber din Brasov, cu una dintre cele mai cunoscute locatii de evenimente din Brasov si din tara. La YAZ, aveti puse la dispozttie toate lucrurile de care veti avea vreodata nevoie pentru ziua nuntii. Acesti oameni sunt cat se poate de binepregatiti pentru organizarea evenimentelor tip nunta. Cortul de nunta poate gazdui pana la 250 de invitati. Ceremonia cununiei civile sau religioase se poate desfasura in foisorul de pe lac, un loc cat se poate de frumos.

Articole asemanatoare

Articole de pe blog:

Nuntile Dupa Coronavirus (2)

Nunta dupa Covid-19. Cum vor arata nuntile dupa coronavirus

Ai avut nunta programata inainte sau in timpul pandemiei de COVID-19 sau ai nunta dupa coronavirus? Este o perioada imprevizibila pentru toata lumea implicata in organizarea unei nunti. Mirii, prestatorii de servicii si invitatiii …
Nunta Covid Romania

Pandemia si viitoarele mirese

Pandemia si viitoarele mirese – sentimente si trairi, ganduri si netrairi ale viitoarelor mirese, in vremuri de pandemie. Pandemia, a fost si este o perioada sumbra pentru omenire, din toate punctele de vedere. Ea …
Cununia Civila Brasov

Cununie civila Brasov

Ghid cununie civila Brasov – tot ce trebuie sa sti! Mirii sunt concentrați pe nuntă și nu prea acordă importanță cununiei civile. Fara oficierea cununiei civile, cununia religioasa nu se poate face. Iată câteva …
Fotografii De La Cabina Foto Brasov

Cabina foto Brasov

Cabina foto este o opțiune populară pentru nunți și botezuri, care oferă o experiență amuzantă și memorabilă pentru invitați. Aceasta constă într-o cabina foto, care permite invitaților să se fotografieze și să se distreze …
Oferta pret foto video nunta Brasov

Oferta pret foto video nunta Brasov 2023-2024

Pe aceasta pagina veti gasi oferta pret foto-video nunta Brasov pe care o recomandam pentru fiecare nunta.Am am inclus toate lucrurile necesare pentru ca amintirea nuntii, adica fotografiile si filmarile de la nunta, sa …
Nunta Conacul Heldsdorf 2

Magazine costume de mire Brasov

Esti in cautarea de magazine costume de mire Brasov? Ai ajuns unde trebuie. Mai jos vei gasi toate magazinele importante din Brasov. Cand vorbim de nunta si de hainele pentru ziua cea mare, mirele …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.