Nunta in aer liber in Brasov

Cauti locatii de nunta in aer liber din Brasov? Inainte de toate trebuie sa stiti ca Arhiepiscopia Bisericii Ortodoxe a Ardealului nu da binecuvantarea pentru slujbe de cununie tinute in aer liber, numai in incinta bisericilor. Preotii care savarsesc slujbele in aer liber sunt ori preoti iesiti la pensie sau preoti militari. care nu mai pot fi sanctionati in nici un fel de Biserica Ortodoxa.

Va doriti sa spuneti acel „DA” mult asteptat cu adierea vantului prin par, cu mirosul verii si al naturii in aer? Sa va puneti amprenta pe aranjamente de nunta cochete, cu o energie aparte care o veti simti voi si invitatii de la nunta voastra. Va prezint in continuare locatiile unde sunt posibile in aer liber.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Fotografii Nunta Conacul Heldsdorf

Conacul Heldsdorf

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Halchiu
 • Str. Ghimbavului, Halchiu
 • Telefon: 0733 331 313
 • E-mail: [email protected]

Este poate cea mai cunoscuta locatie de nunta din zona Brasovului si din tara. Avantajul acestei locatii este ca ai tot ce iti trebuie in acelasi loc. Daca doresti sa ai cununia civila si relgioasa, in acelasi loc. Aici le poti face fara nici o problema. Singura problema este vremea, care se poate schimba destul de repede. Mai ales in timpul verii. Am avut aici evenimente cand a plouat cu galeata. Asa ca Ceremonia a fost mutata fie in sala de nunta, fie intr-un living mai mare.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Nunta Domeniul Dambul Morii

Domeniul Dambul Morii

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

In incinta Domeniului Dambul Morii se pot organiza cununii civile si religioase in aer liber, intr-un foisor special amenajat. Domneniul va pune la dispozitie 4 sali de evenimente de diferite marimi, in functie de numarul invitatilor de la nunta voastra. Foisorul este destul de mare si incapator. Asa ca aici nu este o problema pentru cei care sunt in interiorul acestuia, daca vine plaoia. Singura problema o vor avea invitatii.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Angelis Ballroom

Angelis Ballroom

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

Anegelis Ballroom este o locatie de nunta in aer liber destul de cunoscuta in Brasov, in special dupa Tess Ballroom. Care a functionat pana acum un an in aceasta locatie. Angelis va pune la dispozitie doua sali de nunta, care folosesc acceasi gradina amandoua. Gradina din interiorul locatiei poate fi folosita pentru cununii civile si religioase in aer liber. Nu este nevoie de prea mult. De un covor rosu, o masa si mult soare.

Fotografii Cununie Religioasa In Aer Liber Brasov La Prestigio Events

Prestigio

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

Una dintre cele mai interesante locatii de nunta din Brasov. Aici vei gasi tot ce ai nevoie. Cazare, sala de nunta si ceremonie in aer liber. Aici veti gasi cea mai buna mancare din Brasov. Poate mai este o locatie care este la acelasi nivel cu Prestigio si aceea este Belvedere Events. In spatele gradinii se organizeaza ceremoniile pentru cununiile civile si religioase.

Kronevent Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov

O sala de nunta ce poate gazdui pana la 300 de invitati, care va pune la dispoztie tot ce aveti nevoie pentru nunta voastra. Locatia permite ca ceremoniile cununiei civile si reigioase sa se desfasoare in afara locatiei. Fie in stanga salii fie in drepta salii. Depinde unde va doriti. Tineti cont si de ora cand veti avea ceremoniile celor doua cununii. In acest fel nu veti sta direct sin soare sau cu soarele in fata.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov

Complex Bella Vista

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Sacele
 • Str. 7 Izvoare, nr. 44
 • Telefon: 0741 993 166
 • E-mail: [email protected]

Un complex de nunta care va pune la dispozitie cazare, sala de nunta si locatie pentru ceremonii in aer liber. Aici veti avea totul pus la dispoztie, bineinteles, contra cost. Alegeti-va cu atentie ora cand veti avea ceremonia. Va recomandam pentru acesta locatie sa fie mai tarziu, dupa orele 15, cel putin in timpul verii. Tineti ochii pe prognoza meteo, pentru ca nu se stie niciodata, cnad vine plaoia. Nu uitati ca sunteti la poalele masivului Pietrei Mari.

Locatii De Nunta In Aer Liber Din Brasov Bielmann Sanpetru

Hotel Beilmann

Locatii de nunta in aer liber din Brasov

 • Localitatea Sanpetru
 • Str. Republicii, nr. 133
 • Telefon: 0744 471 957
 • E-mail: [email protected]

Hotelul Bielmann din Sanpetru poate organiza nunti pana la 120 de invitati. In gardina in fata salii de nunta se pot organiza ceremonii pentru cununii civile si religioase in aer liber. Este o locatie aerisita, frumoasa cu multe flori in timpul verii. De tinut cont ca in timpul evenimentelor piscina sa fie inchisa. Am avut evenimente cand cei cazati la hotel faceau baie, iar la 2 metri distanta stateau invitatii de la nunta la un pahar.

YAZ

 • Localitatea Harman
 • DJ112A
 • Telefon:  0728 905 888, 0725 048 002, 0751 048 011
 • E-mail: [email protected]

Inchei acesta scurta lista de locatii de nunta in aer liber din Brasov, cu una dintre cele mai cunoscute locatii de evenimente din Brasov si din tara. La YAZ, aveti puse la dispozttie toate lucrurile de care veti avea vreodata nevoie pentru ziua nuntii. Acesti oameni sunt cat se poate de binepregatiti pentru organizarea evenimentelor tip nunta. Cortul de nunta poate gazdui pana la 250 de invitati. Ceremonia cununiei civile sau religioase se poate desfasura in foisorul de pe lac, un loc cat se poate de frumos.

Articole asemanatoare

Articole de pe blog: