Video nunta in aer liber Brasov

Video nunta in aer liber Brasov din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii, Anca si Remus. Pregatirile mirilor au avut loc in Brasov, iar cununia civila si religioasa au fost oficiate intr-o superba gradina. Totul a fost de vis, iar seara a fost luminata de cadoul nasilor pentru miri, un spectaculos foc de artificii. Va invitam cu drag sa priviti acest videoclip cu cele mai frumoase momente din ziua mirilor nostri. A fost una dintre cele mai frumoase nunti in aer liber la care am participat. Ceremonia cununiei civile si cununiei religioase au avut loc in gradina de vara a Hotelului Bellavista din Sacele, in apropiere de zona noua izvoare. O nunta in aer liber cred ca este visul oricarei perechi de miri.

Video nunta in aer liber Brasov

Mijlocul naturii ofera liniste, verdeata si un cadru natural, intr-o gradina frumoasa.
Dat fiind ca am avut si umbra am putut realiza fotografiile cu mirii, nasii si invitatii lor in aer liber, intr-un cadru plin de verdeata.

Video nunta in aer liber Brasov

Video nunta in aer liber Brasov. Clip de nunti in aer liber Brasov. Foto video pentru nunta ta in aer liber in Brasov, Bran, Zarnesti, Rasnov.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cele mai vizionate si mai populare secvente de la nunta dumneavoastra, vor fi cele din clipul nuntii. Acesta va cuprinde filmari de la sedinta foto de dinaintea nuntii „save the date”, filmari din ziua nuntii, dar si filmari de la sedinta „trash the dress”. Din acest clip nu vor lipsi cele mai importante, emotionate si frumoase momente. Vor fi incluse secvente de la: pregatirea mirelui si pregatirea miresei, cununia civila de la primarie, cununia religioasa de la Biserica si petrecerea de la sala de nunti. Cadrele se vor edita in mod cronologic, cele care vor deschide clipul nuntii vor fi cele de la sedinta „save the date”, iar cele care vor incheia clipul nuntii vor fie cele de la sesiunea foto de dupa nunta. La sedinta „trash the dress” vom capta ultimele imagini pentru filmarea nuntii, imagini cu dumneavoastra, imbracati in mire si mireasa.

Videoclipul nuntii il veti primi la maxim doua zile de la sedinta foto „trash the dress”. Secventele video vor fi editate cat se poate de natural. Vom include cateva retursuri legate de culoare, expunere si incadrare. Dumneavoastra, mirii, aveti posibilitatea de a alege muzica de fundal. Cel mai adesea, melodia de la dansul mirilor este si coloana sonora a clipului video. Noi va recomandam sa alegeti o melodie care va caracterizeaza si va face placere sa ascultati.