Fotograf nunta Yaz Harman

Fotograf nunta Yaz Harman cu Andra si Marian. La Yaz, toate nuntile sunt ca in povesti. Drumul serpuit, mai degraba ca o alee, iti dezvaluie un domeniu intins, cat vezi cu ochii. Odata ajuns in inima locului, e imposibil sa nu te opresti, pentru cateva clipe, sa admiri peisajul. Pentru miri, dar si pentru invitati, locatia aceasta e ideala. Localul, mai mult in stilul unui cort, dar si micile locuri amenajate special pentru cadre foto, sau doar pentru a lua o gura de aer proaspat, fac din Yaz, un loc special, pentru evenimente speciale. Cununia civila, sau cea religioasa se pot oficia in aer liber, in spatiu special amenajat, in stilul unui foisor.

Fotograf nunta Yaz Harman

Mirii nostrii au ales aceasta locatie deosebita pentru ca Harmanul este locul unde a crescut si il numeste acasa. Am ales ca mirele sa se gateasca in aer liber, iar mireasa in vila din incinta domeniului. Cununia religioasa a fost oficiata in foisorul superb inconjurat de apa. Atmosfera de la petrecere a fost fanstastica. Trupa Incognito din Cluj-Napoca, de unde este mireasa de loc, fiind fabuloasa. 95% din invitati au fost pe ringul de dans entuziasti si plini de bucurie pentru miri. Va prezentam in continuare fotografii de nunta de la Yaz Harman.

Fotograf nunta Yaz Harman. Foto video nunta la cort Yaz Harman. Imagini ceremonie religioasa in aer liber pe lac.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.