Nunta Yaz Harman

Nunta la Yaz, in Harman, intr-o zi de povestit la nepoti, cu mirii Ramona & Costel si nasii Ileana & Cristi. Ziua nuntii lor a inceput ca orice alta zi a nuntii, presarata cu emotii, stres si multe griji. Neasteptat, dar si total neplacut, in dimineata nuntii, nasa a trebuit sa se interneze in spital cu bebelusa lor, asa ca mirii nostri au ramas fara nasi.

Mai departe, incepe cu adevarat povestea ce are un final tare fericit. La momentul de pregatire a mirelui, erau doi barbati simpatici si pusi pe sotii. Unul era preot a lui Dumnezeu (prieten cu mirele) si celalat, fratele preotului, cel care avea sa devina nas. Din voia lui Dumnezeu cel mare si bun, cei doi au fost incununati la Biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire”, de doi oameni care isi serbau ziua numelui: Maria si Marian. Mai mult decat atat, era si ziua de nastere a nasei. Ce putea fi mai frumos decat doi oameni fericiti, impliniti, care dupa ce au iesit din Biserica au fost tot un zambet? Dupa Taina Cununiei, pacea, calmul si linistea s-au instalat imediat in sufletele Ramonei si a lui Costel. Parintele Ionut a furat mireasa, iar ca pedeapsa ca mirele nu a fost atent, o declaratie sincera de dragoste la unison a urmat. Mai departe, va las sa priviti fotografiile si sa va imaginati povestea.

Nunta Yaz Harman

Cât de nepătrunse sunt judecăţile Lui și cât de neînţelese sunt căile Lui! Și în adevăr, „cine a cunoscut gândul Domnului? Sau cine a fost sfetnicul Lui? Cine I-a dat ceva întâi, ca să aibă de primit înapoi?” Din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile. AMIN

Nunta Yaz Harman. Fotografii din ziua nuntii de la cort – YAZ Harman. Servicii foto video pentru nunta ta de la YZA in aer liber.

Fotografii asemanatoare:

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.