Nunta Yaz Harman

Nunta la Yaz, in Harman, intr-o zi de povestit la nepoti, cu mirii Ramona & Costel si nasii Ileana & Cristi. Ziua nuntii lor a inceput ca orice alta zi a nuntii, presarata cu emotii, stres si multe griji. Neasteptat, dar si total neplacut, in dimineata nuntii, nasa a trebuit sa se interneze in spital cu bebelusa lor, asa ca mirii nostri au ramas fara nasi.

Mai departe, incepe cu adevarat povestea ce are un final tare fericit. La momentul de pregatire a mirelui, erau doi barbati simpatici si pusi pe sotii. Unul era preot a lui Dumnezeu (prieten cu mirele) si celalat, fratele preotului, cel care avea sa devina nas. Din voia lui Dumnezeu cel mare si bun, cei doi au fost incununati la Biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire”, de doi oameni care isi serbau ziua numelui: Maria si Marian. Mai mult decat atat, era si ziua de nastere a nasei. Ce putea fi mai frumos decat doi oameni fericiti, impliniti, care dupa ce au iesit din Biserica au fost tot un zambet? Dupa Taina Cununiei, pacea, calmul si linistea s-au instalat imediat in sufletele Ramonei si a lui Costel. Parintele Ionut a furat mireasa, iar ca pedeapsa ca mirele nu a fost atent, o declaratie sincera de dragoste la unison a urmat. Mai departe, va las sa priviti fotografiile si sa va imaginati povestea.

Nunta Yaz Harman

Cât de nepătrunse sunt judecăţile Lui și cât de neînţelese sunt căile Lui! Și în adevăr, „cine a cunoscut gândul Domnului? Sau cine a fost sfetnicul Lui? Cine I-a dat ceva întâi, ca să aibă de primit înapoi?” Din El, prin El și pentru El sunt toate lucrurile. AMIN

Nunta Yaz Harman. Fotografii din ziua nuntii de la cort – YAZ Harman. Servicii foto video pentru nunta ta de la YZA in aer liber.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ? Cauti o oferta de pret pentru un fotograf nunta Brasov?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.