Fotografii sedinta foto nunta Harman

Fotografii sedinta foto nunta Harman cu mirii la cateva zile dupa nunta lor din Brasov si Sacele. Mirii au fost cei care au ales aceasta locatie pentru sedinta lor fotografica de dupa ziua nuntii. Si-au dorit ceva diferit, si au ales o pastravarie.

Fotografiile cu mirii le-am realizat dupa ce acestia au luat acordul proprietarilor de la aceasta pastravarie. Am avut noroc, dat fiind ca sedinta foto cu mirii a fost realizata in timpul saptamanii, nu erau prea multe persoane in jur. Cand se intampla asa, ai impresia ca intreg domeniul unde fotografiezi este rezaevat doar pentru miri si fotograf. Fotografiile cu mirii de la Harman, le-am realizat spre seara, cand soarele incepea sa apuna. La amurg, lumina soarelui este ideala, fiind mai blandaEste o senzatie placuta si pe noi, dar si pentru miri. In acest fel ei se pot relaxa si pot fi ei insisi, fara sa fie „deranjati” de persoanele curioase.

Fotografii sedinta foto nunta Harman

Detalii fotografii de nunta la Harman:

Unde au fost realizate imaginile: la pastravaria Fish4Life din Harman

Ora realizarii fotografiilor: inainte de apusul soarelui

Fotografii sedinta foto nunta Harman. Trash the dress cu miri la pastravarie. Fotografie de cuplu cu mirele si mireasa dupa nunta.

Daca de exemplu am fi dorit sa realizam sedinta foto nunta Harman, in centru, chiar langa biserica fortificata din localitate, ar fi fost mult mai dificil. Cand suntem in locuri in care lumea circula intens, mirii sunt distrasi de la sedinta foto chiar si cu selfie-uri cu trecatorii.

Am livrat aceste fotografii realizate in Harman cu mirii nostrii la cateva ore de la realizarea acestora. Pentru noi este important acest lucru. Mirii si prietenii acestora asteapta fotografiile de dupa nunta, dar si pe cele de dupa nunta. Sedinta foto trash the dress va reprezenta una dintre cele mai frumoase fotografiicu mirii.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.