Clip nunta YAZ HARMAN

Clip nunta YAZ HARMAN cu Andra si Marian. Am surprins in acest clip de nunta toate momentele frumoase care s-a desfasurat intr-o locatie superba langa Harman. Datorita pozitionarii in mijlocul naturii, evenimentele desfasurate in cortul Yaz sunt memorabile.
Oaspetii se pot bucura atat de spatiul acoperit, cat si de terasa spatioasa. Poate găzdui evenimente de la 100 de persoane până la 700-800 de persoane si este dotat cu: terasă, cu zone de lounge, bar, scenă, podea de lemn, mese, scaune Chiavari, bucătărie, toalete și decoruri unice într-un concept perfect integrat cu natura.

Clip nunta YAZ HARMAN

Mirele a fost gatit in natura, chiar langa iaz, in timp ce mireasa a fost ajutata la pregatiri, de toate cele patru domnisoare, chiar in vila din incinta domeniului. Prima intalnirea a celor doi s-a desfasurat pe malul iazului la umbra salciilor batrane. Cununia religioasa a fost oficiata in rit ortodox la foisorul din mijlocul iazului, un loc superb. Petrecerea nuntii a fost incinsa de cel mare tare band pe care l-am auzit live pana acum. Clujenii de la Incognito au facut o atmosfera de-a dreptul incendiara. Totul a fost superb, iar mirii si invitatii au fost tot timpul pe ringul de dans. Casa de piatra, Andra si Marian!

Clip nunta YAZ HARMAN. Servicii foto video nunta YAZ Harman. Secvente video cu cele mai frumoase momente din ziua nuntii de la Harman.

Postari asemanatoare:

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.