Fotografii cu mirii in decor de toamna

Fotografii cu mirii in decor de toamna realizate in ultimele zile calde ale lunii octombrie. Chiar dupa realizarea acestor fotografii vremea s-a schimbat simtitor. Frumzele frumos colorate care se agatau cu ultimele forte de ramura pe care au crescut vara, au cazut dupa o zi friguroasa cu bruma groasa. As putea spune ca am prins momentul maxim din acest an pentru aceste imagini cu mirii in decor de toamna.

Fotografii cu mirii in decor de toamna

Unde au fost realizate fotografiile:

In apropierea lacului Sfanta Ana din judetul Covansa. Aceasta a fost locatia pe care mirii si-au dorit-o pentru realizarea fotografiilor in rochie de mireasa si costum de mire. Pentru ultima data imbracati astfel, mirii s-au simtit din zou emotionati dar si entuziasti. Isi doreau ca fotografiile sa iasa perfect. Fotografiile dupa nunta langa lacul vulcanic Sf. Ana sunt intotdeauna incarcate de ceva special.

Personal imi place locatia pentru ca nu este asa de vizitata ca alte obiective turistice unde am mai realizat fotografii cu mirii. Lumina de apus cade perfect in zona lacului, precum si in zonele apropiate. Locurile unde se pot realiza fotografii de cuplu sunt variate, fiind o zona excelenta pentru acest tip de fotografie.

Sedinta fotografica tip „trash the dress” – fotografii cu mirii

Pentru mine, este o reala placere sa fotografiez perechile de miri mai ales dupa terminarea nuntii. Multi dintre ei sunt vizibil mai relaxati dupa incheierea nuntii lor. De aceea si recomand ca fotografiile de cuplu cu mirii sa le realizam in alta zi decat ziua nuntii. Pentru ca dupa nunta mirii saunt mai calmi, putem alege o zi insorita si claduroasa. Acestia sunt factori care in ziua nuntii nu ii poti influenta.

Fotografii cu mirii in decor de toamna. Trash the dress cu mirii toamna. Sedinta foto de cuplu cu mirele si mireasa dupa ziua nuntii.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.