Fotografii cu mirii in decor de toamna

Fotografii cu mirii in decor de toamna realizate in ultimele zile calde ale lunii octombrie. Chiar dupa realizarea acestor fotografii vremea s-a schimbat simtitor. Frumzele frumos colorate care se agatau cu ultimele forte de ramura pe care au crescut vara, au cazut dupa o zi friguroasa cu bruma groasa. As putea spune ca am prins momentul maxim din acest an pentru aceste imagini cu mirii in decor de toamna.

Fotografii cu mirii in decor de toamna

Unde au fost realizate fotografiile:

In apropierea lacului Sfanta Ana din judetul Covansa. Aceasta a fost locatia pe care mirii si-au dorit-o pentru realizarea fotografiilor in rochie de mireasa si costum de mire. Pentru ultima data imbracati astfel, mirii s-au simtit din zou emotionati dar si entuziasti. Isi doreau ca fotografiile sa iasa perfect. Fotografiile dupa nunta langa lacul vulcanic Sf. Ana sunt intotdeauna incarcate de ceva special.

Personal imi place locatia pentru ca nu este asa de vizitata ca alte obiective turistice unde am mai realizat fotografii cu mirii. Lumina de apus cade perfect in zona lacului, precum si in zonele apropiate. Locurile unde se pot realiza fotografii de cuplu sunt variate, fiind o zona excelenta pentru acest tip de fotografie.

Sedinta fotografica tip „trash the dress” – fotografii cu mirii

Pentru mine, este o reala placere sa fotografiez perechile de miri mai ales dupa terminarea nuntii. Multi dintre ei sunt vizibil mai relaxati dupa incheierea nuntii lor. De aceea si recomand ca fotografiile de cuplu cu mirii sa le realizam in alta zi decat ziua nuntii. Pentru ca dupa nunta mirii saunt mai calmi, putem alege o zi insorita si claduroasa. Acestia sunt factori care in ziua nuntii nu ii poti influenta.

Fotografii cu mirii in decor de toamna. Trash the dress cu mirii toamna. Sedinta foto de cuplu cu mirele si mireasa dupa ziua nuntii.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.