Fotografii copii toamna la Brasov

Fotografii copii toamna la Brasov, realizate in apropiere de Poiana Brasov, la numai 10 km. In fiecare sedinta foto pe care o realizez, pun mult suflet si pasiune, iar acest lucru, sper eu, ca se vede in fiecare fotografie. Bucuria lucrurilor marunte este cea care da sens fiecarui om. Sedinta foto cu muuult suflet, multa iubire si veselie. Am avut norocul sa prindem o zi absolut perfecta. Soarele ne-a zambit pe deplin, invaluindu-ne cu o caldura si lumina placuta si blanda. Copii au fost receptivi si rabdatori (pe cat poate fi un copil de cuminte si rabdator). Sedinta foto de toamna a durat 20 de minute, insa a fost mai mult decat suficient.

Fotografii copii toamna la Brasov

Am realizat aceste fotografii imediat dupa pranz. Lumina toamna este mult mai calda, iar intensitatea acesteia scade destul de repede dupa maximul zilei.

Sedinta foto pentru copii si parinti toamna. Fotograf profesionist Brasov – Marius Pavel.

Care este durata sedintei foto?

Intre 30 min si 60 min, in functie de numarul de persoane si de cata deschidere au.

In cat timp primim fotografiile?

90% din cazuri fotografiile vor fi livrate in aceeasi zi. Maxim 24 de ore de la realizarea fotografiilor, veti avea toate imaginile in format digital pe mail.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.