Trash the dress de toamna

Trash the dress de toamna – sedinta foto dupa nunta cu Roxana si Vali. Mirii si-au dorit ca fotografiile de dupa ziua nuntii sa fie realizate toamna, in ce mai frumos anotimp al anului. Am impartit aceasta sedinta foto in doua parti, prima parte in Brasov si a doua parte aproape de Cristian, unde locuiesc mirii.
initial ne doream sa realizam aceasta sedinta foto sus pe Tampa, insa am avutghinion caci telecabina era in revizie. Le-am propus mirilor sa revenim in alta zi, insa mireasa a refuzat sa se mai imbrace si sa se mai macheze si coafeze inca o data.

Trash the dress de toamna

De aceea va rog ganditi-va si informati-va bine inainte de a realiza sedinta foto love the dress, ca totul sa fie pus la punct. Acum am avut pur si simplu ghinion. In continuare va invit sa priviti cele mai frumoase fotografii dtrash the dress de toamna realizate in zona Brasovului.

Trash the dress de toamna – sedinta foto dupa nunta. Fotografii de cuplu cu mirii la cateva saptamani de la nunta lor din Cristian, Brasov.

Fotografii trash the dress asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.