Save the date toamna

Save the date toamna cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm si iubire, unul catre celalalt. Fotografiile au fost realizate cu ocazia sedintei foto dinaintea nuntii. Am ales un cadru mai special pentru aceasta sedinta foto de toamna. O poiana cu stejari seculari, aproape de Cristian.
Am ajuns aici din intamplare, asa ca le-am propus mirilor daca le-ar placea acest cadru pentru fotografiile dinaintea nuntii.
Au acceptat propunerea fara ezitare. Fotografiile dinaintea nuntii, au intotdeauna un aer aparte, cei doi sunt nitel emotionati, pentru cea mai frumoasa zi din viata lor. Caci asa este ziua nuntii, o zi superba, de care sa iti amintesti peste ani si ani, cu drag si emotie.
Lumina la apus, toamna, este mai calda, mai rosiatica, iar asta nu face decat sa accentueze starea celor doi viitori miri.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos cateva dintre fotografiile de la aceasta sedinta foto la apusul soarelui, de langa Cristian, Brasov.

Save the date toamna

Fotografii de cuplu toamna la apusul soarelui. Sedinta foto cu viitorii miri cu doar cateva zile inainte de nunta.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Comentariile sunt închise.