Love the dress toamna

Love the dress toamna, cu Alina si Andrei. Sedinta foto trash the dress a fost planificata cu cateva zile in urma, dar, desi toamna este capricioasa, noi am avut noroc de o zi placuta, fara precipitatii. Iubirea lor a incalzit atmosfera, iar imbratisarile si saruturile calde si patimase au facut ca totul sa fie ideal. Chiar daca soarele a stat ascuns dupa norii plumburii, toamna ne-a ajutat cu al sau minunat colorit. Andrei si Alina au profitat din plin de clipele petrecute impreuna, fiind ca de obicei deschisi si cu zambetul pe buze.

Love the dress toamna

Fotografii dupa nunta cu mirii Alina si Andrei in Poiana Brasov. Sedinta foto de cuplu cu mirii in decor de toamna. Imagini de la trash the dress din Poiana Brasov.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.