Fotografii de nunta Prejmer

Fotografii de nunta Prejmer. Pentru Ana-Maria si Ovidiu, ziua de 9 octombie a fost unica, mult asteptata si plina de har. Sufletele lor s-au deschis din nou unul pentru celalalt, dar si pentru toti cei ce au luat parte la eveniment. Cu incredere, speranta, iubire si hotarare, mirii nostri au pornit pe un nou drum, necunoscut, dar cu siguranta mai frumos! Dragilor, de acum sunteti doi, sunteti mai puternici si mai fericiti ca oricand, iar asta sa nu se schimbe niciodata. Sta in puterea voastra tot ce urmeaza, iar familiile, nasii, dar si prietenii va sprijina neconditionat si va sunt alaturi in toate zilele vietii. Binecuvantari si iubire va dorim! ziua nuntii mirilor nostri, Ana-Maria si Ovidiu din Brasov.

Fotografii de nunta Prejmer

Imagini cu mirii si nasii din ziua nuntii din Brasov. Cununia religioasa si petrecerea de la sala de nunti.

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Restaurant Cetate Prejmer.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.