Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni

Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni cu Anamaria si Vlad.

Acest castel impresionant este înconjurat de un parc fermecător, cu alei pitorești care vă conduc către cascade, fântâni arteziene și o misterioasă grotă. Cu o arhitectură realizată în piatră și cărămidă, Castelul Cantacuzino, proiectat de arhitectul Grigore Cerchez, ocupă o suprafață impunătoare de 3148 metri pătrați.

Dacă doriți să surprindeți momente unice în acest decor de poveste, vă sugerăm să ajungeți la Castelul Cantacuzino cu cel puțin două ore înainte de apus. Astfel, veți avea timp suficient pentru a explora toate unghiurile și colțurile frumos amenajate ale castelului și ale parcului său.

Puteți parca cu ușurință în curtea interioară a castelului, chiar lângă clădire. Conduceți cu încredere până la barierele de la poartă și anunțați portarul că aveți o ședință foto programată în interior. După deschiderea porților, urmați aleea interioară care vă va ghida pe parcursul a aproximativ 300 de metri. După o curbă la dreapta către castel, veți găsi o parcare special amenajată pentru vizitatori, care include și două stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni

Castelul Cantacuzino din Bușteni este nu doar o comoară istorică valoroasă, ci și o locație deosebită pentru a vă bucura de artă, cultură și peisajul montan din zona Munților Bucegi. Acesta este un loc extrem de popular pentru ședințe foto și evenimente speciale, datorită atmosferei sale elegante și a frumuseții peisajului din jur. Deoarece atrage mulți turiști, este posibil să vă întâlniți cu alți vizitatori în timpul ședinței foto. Acesta este momentul în care răbdarea și comunicarea cu ceilalți vizitatori pot deveni instrumente prețioase pentru obținerea unor cadre memorabile.

Pentru fotografi, este important să țineți cont de particularitățile luminii la Castelul Cantacuzino. Atmosfera este deseori încărcată, iar ceața albastră se poate așterne pe versanții muntelui. Soarele apune rapid în spatele munților, iar momentul este plin de magie, mai ales când razele sale reușesc să străpungă ceața, oferind imagini spectaculoase.

Așadar, Castelul Cantacuzino din Bușteni este o locație de basm pentru ședințe foto Trash the Dress, dar poate necesita adaptabilitate în ceea ce privește condițiile de lumină și colaborarea cu ceilalți vizitatori pentru a vă asigura că obțineți imagini de neuitat în această locație de poveste.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Trash the dress Sinaia

Trash the dress Sinaia

Maria si Razvan si-au dorit mult sa realizam aceasta sedinta foto trash the dress Sinaia la Castelul Peles si iata ca am resusit. Dupa multa ploaie a dat si soarele care ne-a incalzit si …
Trash the dress Castelul de lut din Valea Zanelor

Trash the dress Castelul de lut

Trash the dress Castelul de lut cu Elena si Alexandru, langa Porumbacu de Sus, din judetul Sibiu. Este un loc magic, parca despins din povesti, care te atrage imediat. Fotografiile la Castelul de lut au fost realizate dupa …
Trash The Dress Castelul Cantacuzino Din Busteni (56)

Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni

Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni cu Anamaria si Vlad. Acest castel impresionant este înconjurat de un parc fermecător, cu alei pitorești care vă conduc către cascade, fântâni arteziene și o misterioasă grotă. Cu …
Sedinta Foto Cu Mirii Dupa Nunta (28)

Sedinta foto cu mirii dupa nunta

Sedinta foto cu mirii dupa nunta, pe drumul spre Poiana Brasov. Relaxati, fara griji si cu un zambet molipsitor, m-am inatlnit cu Oana si Alin pentru sedinta foto dupa nunta – trash the dress. …
Trash The Dress Rupea 5

Trash the dress Racos

Trash the dress, la Racos, cu Alexandra si Mihai. Cei doi miri, au visat de mult la sedinta foto de dupa nunta. Alexandra si Mihai si-au imaginat ca fotografiile de la sedinta foto trash …
Fotografii Cu Mirele Si Mireasa Dupa Nunta (3)

Fotografii cu mirele si mireasa dupa nunta

Fotografii cu mirele si mireasa dupa nunta realizate la apusul soarelui in zona Bran-Moieciu. Zona aleasa este una superba din toate punctele de vedere. Dealurile de sus de la Simon, aproape de Manastirea Bran …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.