Fotograf imobiliare Valea Prahovei

Fotograf imobiliare Valea Prahovei la un complex de apartamente tip luxury din Busteni. Yael Luxury Apartments este un complex de apartamente in vile care se inchiriaza in regim hotelier de mai bine de cativa ani. Este o afacere in extidere, clientii cazati aici fiind foarte multumiti de conditiile oferite. Proprietarii complexului de apartamente m-au contactat pentru a realiza un set de fotografii cu mai multe tipuri de apartamente pe care doreau sa le inchirieze in regim hotelier. Aveau fotografii realizate, insa nu erau incantati de calitatea acestora. Nu scoteau in evidenta lumina, pozitionarea si dotarile apartamentelor.

Fotograf imobiliare Valea Prahovei

Am realizat aceste fotografii de prezentare imobiliare cu mare placere, proprietarii si administratora fiind deschisi si receptivi la sugestiile pe care le-am recomandat. Mi-au lasat mana libera sa aranjez lucrurile in camere asa cum mi-am dorit. Am maximizat si luminat spatiul, scotand in evidenta dotarile si privelistea care erau impecabile. Fotografiile de prezentare pentru apartamente au fost livrate in 24 de ore de la realizarea acestora. Au fost atat de incantati incat au schimbat imediat fotografiile de pe Booking.

Impactul asupra clientilor a fost pe masura, rezervarile au crescut chiar daca a fost o perioada de pandemie, iar clientii mai putini decat de obicei.

Fotograf imobiliare Valea Prahovei. Servicii foto apartamente si vile Predeal, Busteni, Sinaia. Fotografii imobile de inchiriat in regim hotelier.

Despre proprietate:

Yael Luxury Apartments 2 se află la 3,6 km de Castelul Cantacuzino și oferă lounge comun și unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și balcon. Fiecare unitate de cazare are zonă de relaxare cu canapea, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, dulap, facilități de călcat și chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde. Toate unitățile de cazare au baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Proprietatea oferă un serviciu de închiriere de autoturisme.

Fotografii asemanatoare imobiliare:


Fotograf pentru apartament de inchiriat, hotel sau pensiune in Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist imobiliare Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servicii de fotografie imobiliara. Sedinta foto de imobiliare o puteti folosi pentru a posta fotografiile cu apartamentul, hotelul sau pensiunea pe Booking.com sau doar pentru prezentarea imobilului pentru vanzare sau alt site web de prezentare.

Măriți valoarea proprietății dumneavoastra. și scurtați timpul pe care este pe piață.

Cercetările arată că fotografiile atractive măresc considerabil valoarea vânzării și chiar scurtează perioada de timp în care proprietatea este pe piață.

Folosind fotografia mea, încerc să maximizez potențialul casei sau ala apartamentului tau. Folosesc tehnici speciale de iluminare și retușare pentru a-ți aduce imobilul la viață într-un mod care surprinde cele mai bune caracteristici ale sale.

Calitatea fotografiilor dvs. imobiliare poate face diferența în vânzarea unei case. Dacă sunteți serios în legătură cu vânzarea unei proprietăți din Brasov, Predeal, Busteni sau Sinaia, indiferent dacă sunteți arhitect, designer de interior, proprietar sau agent imobiliar, atunci aș fi fericit să vă ofer serviciile foto.