Fotografii apartament de inchiriat in regim hotelier in Brasov

Fotografii apartament de inchiriat in regim hotelier in Brasov realizate intr-un apartament din zona Dobrogeanu Gherea, mai exact de pe strada Olarilor. Apartamentul fotografiat este compartimentat in modul urmator: living + buctarie, hol, baie si dormitor. Pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru un sejur de o zi sau mai multe in zona Brasovului.

Fotografii apartament de inchiriat in regim hotelier in Brasov

Proprietarii si-au dorit sa echipeze si sa doteze imobilul pentru inchiriere cu mobilier si electrocasnice de calitate. Am ramas placut surpins de aspectul apartamentului care se ofera pentru inchirierea in regim hotelier. Culorile deschise si foarte bine combinate, precum si spatialitatea acestuia. Este ideal pentru un weekend la munte. Imobilul in care se afla imbilul de inchiriat este unul dat de curand in folosinta, fiind dotat cu parcari subterane si lift.

Imagini cu apartament de inchiriat in regim hotelier in Brasov. Fotograf profesionist imobile, apartamente, pensiuni in zona Brasovului.

Fotografiile realizate cu imobilul au fost livrate in aceeasi zi. Am folosit obiective ultra wide angle pentru a mari spatiul fotografiat, fara a curba insa marginile. Imaginile realizate cu imobilul sunt realizate in format HDR, astefel incat sa nu se piarda informatia din umbra sau lumina puternica.

Fotografii imobile asemanatoare:


Fotograf pentru apartament de inchiriat, hotel sau pensiune in Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist imobiliare Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servicii de fotografie imobiliara. Sedinta foto de imobiliare o puteti folosi pentru a posta fotografiile cu apartamentul, hotelul sau pensiunea pe Booking.com sau doar pentru prezentarea imobilului pentru vanzare sau alt site web de prezentare.

Măriti valoarea proprietătii dumneavoastra si scurtati timpul pe care este pe piată.

Cercetările arată că fotografiile atractive măresc considerabil valoarea vânzării și chiar scurtează perioada de timp în care proprietatea este pe piață.

Folosind fotografia mea, încerc să maximizez potențialul casei sau ala apartamentului tau. Folosesc tehnici speciale de iluminare și retușare pentru a-ți aduce imobilul la viață într-un mod care surprinde cele mai bune caracteristici ale sale.

Calitatea fotografiilor dvs. imobiliare poate face diferența în vânzarea unei case. Dacă sunteți serios în legătură cu vânzarea unei proprietăți din Brasov, Predeal, Busteni sau Sinaia, indiferent dacă sunteți arhitect, designer de interior, proprietar sau agent imobiliar, atunci aș fi fericit să vă ofer serviciile foto.