Fotograf regim hotelier Brasov

Fotograf regim hotelier Brasov pentru o un apartament dintr-o vila. Fotografiile au fost realizate intr-un complex de vile de pe valea Prahovei care se inchiriaza in regim hotelier de mai multi ani. proprietarii au facut mai multe imbunatatiri si au dorit ca fotografiile care apar pe siteurile de inchiriere in regim hotelier sa fie actualizate.

Fotograf regim hotelier Brasov

Fotografiile imobiliare au fost realizate intr-o frumoasa si calduroasa zi de februarie. Camerele sunt largi si spatioase oferind tot ce ai nevoie pentru un sejur placut pe Valea Prahovei. Imaginile cu apartamentul de inchiriat in regim hotelier sunt realizate in format HDR, astfel incat totul sa se vada cat mai bine pentru clientul final care va rezerva acest imobil.

Fotograf regim hotelier Brasov. Fotografii apartamente & garsoniere inchiriate in regim hotelier in Brasov pe Booking.com sau AirBNB.

Măriti valoarea proprietătii dumneavoastra

Scurtați timpul pe care este pe piață. Cercetările arată că fotografiile atractive măresc considerabil valoarea vânzării și chiar scurtează perioada de timp în care proprietatea este pe piață.

Calitatea fotografiilor dvs. imobiliare poate face diferența în vânzarea unei case. Dacă sunteți serios în legătură cu vânzarea unei proprietăți din Brasov, Predeal, Busteni sau Sinaia, indiferent dacă sunteți arhitect, designer de interior, proprietar sau agent imobiliar, atunci aș fi fericit să vă ofer serviciile foto.

Folosind fotografia mea, încerc să maximizez potențialul casei sau ala apartamentului tau. Folosesc tehnici speciale de iluminare și retușare pentru a-ți aduce imobilul la viață într-un mod care surprinde cele mai bune caracteristici ale sale.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist imobiliare Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servicii de fotografie imobiliara. Sedinta foto de imobiliare o puteti folosi pentru a posta fotografiile cu apartamentul, hotelul sau pensiunea pe Booking.com sau doar pentru prezentarea imobilului pentru vanzare sau alt site web de prezentare.


Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.