Fotografii apartament Rasnov in regim hotelier

Fotografii apartament Rasnov in regim hotelier realizate dupa renovarea imobilului. Scopul renovari a fost acela de a inchiria imobilul in regim hotelier pentru turistii sau oamenii de afaceri care cauta o cazare in orasul Rasnov. Proprietarii apartamentului au mobilat si dotat apartamentul cu tot ce clientii vor avea nevoie intr-o sedere de lunga sau scurta durata. Am folosit obiective foto largi si foarte largi pentru a cuprinde cat mai mult in cardu. In acest fel spatiul interior este mult mai generos.

Contact direct proprietar: Cazare Rasnov

Fotografii apartament Rasnov in regim hotelier

Detalii fotografii imobiliare apartament de inchiriat din Rasnov.

Unde au fost realizate imaginile: apartament 2 camere, etaj 3

Ora realizarii fotografiilor real estate: dupa orele 15

Fotografii apartament Rasnov in regim hotelier. Apartament de inchiriat in orasul Rasnov. Foto imobiliarea apartament cu 2 camere Rasnov.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida.

Fotografii imobiliare asemanatoare:

Apartamentul Florilor a fost introdus în circuitul turistic rasnovean în anul 2019 si vine în întâmpinarea dumneavoastra cu o structura decomandata de aproximativ 55 mp2.

Apartamentul care este destinat exclusiv pentru regimul hotelier, este compus din: living cu masa si coltar extensibil, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie utilata complet, baie, hol si terasa.

Finisaje sunt de înalta calitate, mobila moderna si noua, iar curatenia este desavarsita.