Fotograf imobile Brasov

Fotograf imobile Brasov pentru un apartament cu doua camere in zona centrului istoric din Brasov. Proprietarii isi doresc sa posteze mai multe anunturi cu imobilul de inchiriat in regim hotelier pe mai multe site-uri de profil. Pentru aceasta aveau nevoie de fotografii cu imobilul care sa puna in evidenta principalele atuuri. Apartamentul are un living cu bucatarie, dormitor, baie si terasa. Este un apartament luminos si foarte bine pozitionat la poalele Tampei.

Fotograf imobile Brasov

Imaginile au fost realizate dupa pranz. Am folosi obiective cu unghi larg panetru a cuprinde tot ceea ce este esential in cadru. Fotografiile au fost livrate in aceeasi zi. Apartamentul fotografiat este dotat cu tot ce ati avea nevoie pentru un sejur in Brasov. Camerele sunt spatioase, iar privelistea de la terasa este superba. Noaptea puteti admira luminitele care apar in superba panorama asupra orasului. Apartamentul are o terasa incapatoare pe care va puteti relaxa si bucura de aerul curat de sub Tampa.

Fotograf imobile Brasov. Fotografii pentru apartamente de inchiriat sau de vanzare in zona Brasovului. Fotograf profesionist imobiliare. In fotografiile de imobiliare intotdeauna incerc sa maximizez spatiul pe care il fotografiez. Imaginile sunt realizate in format HDR – high dinamic range – exact asa cum sunt percepute de ochiul uman.

Fotografii imobiliare Brasov


Fotograf pentru apartament de inchiriat, hotel sau pensiune in Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist imobiliare Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servicii de fotografie imobiliara. Sedinta foto de imobiliare o puteti folosi pentru a posta fotografiile cu apartamentul, hotelul sau pensiunea pe Booking.com sau doar pentru prezentarea imobilului pentru vanzare sau alt site web de prezentare.

Măriti valoarea proprietătii dumneavoastra si scurtati timpul pe care este pe piată.

Cercetările arată că fotografiile atractive măresc considerabil valoarea vânzării și chiar scurtează perioada de timp în care proprietatea este pe piață.

Folosind fotografia mea, încerc să maximizez potențialul casei sau ala apartamentului tau. Folosesc tehnici speciale de iluminare și retușare pentru a-ți aduce imobilul la viață într-un mod care surprinde cele mai bune caracteristici ale sale.

Calitatea fotografiilor dvs. imobiliare poate face diferența în vânzarea unei case. Dacă sunteți serios în legătură cu vânzarea unei proprietăți din Brasov, Predeal, Busteni sau Sinaia, indiferent dacă sunteți arhitect, designer de interior, proprietar sau agent imobiliar, atunci aș fi fericit să vă ofer serviciile foto.