Save the date toamna cu viitorii miri

Save the date toamna, cu viitorii miri, Ana si Ovidiu, in Brasov. Sedinta foto s-a incheiat cu doua ore in urma, iar eu mi-am dorit sa ii surprind pe tineri, postand cateva fotografii. A fost o placere sa lucram impreuna, mai ales ca ne cunoastem bine. Vremea a fost perfecta pentru aceste fotografii de cuplu, realizate la inceputul unei toamne pe care am asteptat-o tot anul. Este anotimpul meu preferat, multicolor, vibrant si cu o lumina blanda.

Save the date toamna cu viitorii miri

Tot ce ne dorim pentru cei doi viitori miri este sa fie fericiti, iubitori si impliniti unul cu celalalt. Se se bucure pe deplin de mult asteptata nunta, chiar daca au avut parte de amanari, incertitudini si multe incercari. Ne vedem in curand, dragilor!

Fotografii cu Ana si Ovidiu de la sedinta foto dinainte nuntii, exact cu o saptamana pana la frumosul eveniment. Fotografii de cuplu intr-un decor superb de inceput de toamna la Brasov.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.