Foto nunta Grand Restaurant Brasov

Foto nunta Grand Restaurant Brasov, cu Alina si Andrei. Aceasta zi, mult asteptata de mirii nosti, a sosit, in sfarsit. Dupa ce anul trecut au amanat nunta din pricina pandemiei de COVID-19, a fost cat pe ce ca istoria sa se repete. Cu putin noroc, cu multa incredere si hotarare, au reusit sa dea curs evenimentului. Si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si a oamenilor, iar dragostea lor s-a inmultit. Au avut parte de o zi superba, plina de caldura si soare, desi cu doar 2 zile vremea era capricioasa. Le-au fost aproape toti cei dragi sufletului lor, insa mai ales parintii spirituali, ce au venit tocmai din Marea Britanie pentru acest eveniment unic.

Foto nunta Grand Restaurant Brasov

Mirele s-a gaitit in Brasov, miresa in Iarăș, iar cununia religioasa a fost savarsita la Biserica ortodoxa din Racadau cu hramul „Sfintii Imparati Constantin si Elena”. Taina cununiei a fost divina pot spune, caci a cantat Cvintetul vocal „ANATOLY” care a rasunat in tot lacasul sfant. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Grand Restaurant din Centrul Civic al Brasovului, atmosfera fiind intretinuta de Favorit Grup.

Servicii foto video de nunta Brasov pentru nunta sau botezul tau din Brasov.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.