Foto nunta Grand Restaurant Brasov

Foto nunta Grand Restaurant Brasov, cu Alina si Andrei. Aceasta zi, mult asteptata de mirii nosti, a sosit, in sfarsit. Dupa ce anul trecut au amanat nunta din pricina pandemiei de COVID-19, a fost cat pe ce ca istoria sa se repete. Cu putin noroc, cu multa incredere si hotarare, au reusit sa dea curs evenimentului. Si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu si a oamenilor, iar dragostea lor s-a inmultit. Au avut parte de o zi superba, plina de caldura si soare, desi cu doar 2 zile vremea era capricioasa. Le-au fost aproape toti cei dragi sufletului lor, insa mai ales parintii spirituali, ce au venit tocmai din Marea Britanie pentru acest eveniment unic.

Foto nunta Grand Restaurant Brasov

Mirele s-a gaitit in Brasov, miresa in Iarăș, iar cununia religioasa a fost savarsita la Biserica ortodoxa din Racadau cu hramul „Sfintii Imparati Constantin si Elena”. Taina cununiei a fost divina pot spune, caci a cantat Cvintetul vocal „ANATOLY” care a rasunat in tot lacasul sfant. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Grand Restaurant din Centrul Civic al Brasovului, atmosfera fiind intretinuta de Favorit Grup.

Servicii foto video de nunta Brasov pentru nunta sau botezul tau din Brasov.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.