Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov. Videoclipul nuntii cu cele mai frumoase momente cu cei doi, din mult asteptata zi a nuntii.

Plini de energie, iubitori, blanzi si carismatici! Asa au fost, asa sunt si in prezent, Alina si Andrei. Ne-am cunoscut in urma cu …ani, iar pandemia le-a amanat putin planurile, insa hotarati si seriosi, cum ii stiu, au gasit rezolvare la toate problemele, iar nunta a avut loc in cele mai sigure si bune conditii. Cununia civila a fost oficiata anul trecut, iar petrecerea a fost asigurata de miri, anul acesta, la Grand Restaurant Brasov. Felicitari pentru toata implicarea si pentru toata determinarea de care ati dat dovada pentru ca nunta voastra sa fie un moment de bucurie si de suflet. Va dorim dragoste nelimitata si casa de piatra!

Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov. Best of wedding day Brasov. Secvente video cu mirii, nasii si invitatii de la nunta din Brasov.

Cauti un cameraman sau fotograf pentru nunta ta din Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Ultimele videoclipuri de la nuntile din Brasov

Video Nunta Codlea

Video nunta Codlea

Video nunta Codlea cu mirii Andreea si Catalin. Incepem acest videoclip de nunta cu cadre video surprinse la sedinta foto-video dinaintea nuntii „save the date”. Este foarte importanta aceasta intalnire, pentru miri…

vezi video
Video Nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe

Video nunta Sfantu Gheorghe, la sala de evenimente Santana. Ne dorim din suflet ca de fiecare data cand vizualizeaza clipul nuntii, Gabriella si Ionel, sa isi aminteasca cu drag de momentele petrecute…

vezi video
Nunta Kronwell Copy

Nunta Kronwell Ceremonies

Nunta Kronwell Ceremonies cu doi miri minunati, Anca si Cristi. Dupa ce anul trecut au spus „DA” in fata ofiterului de stare civila din Brasov, pentru ca mai apoi sa isi uneasca…

vezi video

Despre localul Grand Restaurant

Povestea noastra a inceput acum 30 de ani, cand am simtit ca putem oferii ceva comunitatii noastre, asa ca am deschis in Brasov Pizza Iulia, un loc unde aproape orice brasovean (la vremea aceea) avea cate o amintire, un loc unde elevii si studentii veneau dupa cursuri, un loc unde familiie isi aduceau copii cu incredere, un loc unde am impartasit impreuna cu dumneavoastra, momente speciale din viata fiecaruia. Un loc cu istorie, care trezeste nostalgie in sufletele multor brasoveni, un loc care nici astazi nu este dat uitarii, ci este folosit ca punct de reper. Si pentru ca am dorit sa fim in continuare aproape de comunitate si sa facem parte din viata dumneavoastra, am deschis centrul de evenimente „Grand Restaurant”.