Fotograf nunta Floarea Soarelui

Fotograf nunta Floarea Soarelui Brasov cu doi oameni frumosi, indragostiti si minunati. Ei sunt Cristina si Horatiu, mirii nostrii de sambata aceasta de la Restaurantul Floarea Soarelui.

A fost o nunta tare frumoasa, plina cu zambet, cu soare, cu multe lacrimi de bucurie si emotie sim ai presus de toate o nunta plina cu multa dragoste. Ziua aceasta a pregatit-o Domnul pentru ei din vecie, ca ei sa devina unul pentru a ca mai apoi sa devina tremie. Fotografiile au fost realizate de dimineata pana seara tarziua cand a fost servit tortul. Mai jos puteti vedea o parte dintre ele, cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii.

Fotograf nunta Floarea Soarelui

In incheiere imi vine in minte cel mai graitor citat din Epistolele Sfantului Apostol Pavel:
„Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată.”
Întâia epistolă către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
Cap. 13, 4-8

Fotograf nunta Floarea Soarelui Brasov. Imagini cununie civila si religioasa din Brasov. Servicii profesioniste de filmare si fotografie.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.