Love the dress Brasov

Love the dress Brasov cu Petronela si Marinica in cateva locatii superbe de langa Brasov. Prima parte a sedintei foto love the dress dupa nunta, s-a desfasurat la Dambul Morii, pe drumul spre Canionul 7 scari. Vremea a tinut cu mirii, astfel incat am fost rasfatati cu soare si caldura. Mirii au acceptat propunearea mea sa mergem nitel mai departe si s-au imbracat cat atare, schimbandu-se cand am ajuns la cascada unde am realizat prima parte a fotografiilor.

A doua parte a sedintei foto Love the dress Brasov, a avut loc in zona Bran-Moeciu, inainte sa apuna soarele, peste o zi de neuitat. De aceasta data mirii, s-au imbracat in costumele populare traditionale din Bucovina, tesute cu multa iubire si rabdare de bunica miresei. M-au impresionat detaliile si finetea cu care au fost lucrate. A fost un love the dress special, cu doi romani adevarati. Casa de piatra dragilor, prunci sanatosi si buni sa va daruiasca Dumnezeu. Va invitam sa priviti mai jos love the dres Brasov cu mirii, dupa nunta.
Daca sunteti in cautarea de Love the dress Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Love the dress Brasov in costum popular

  • Tip fotografii: love the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Dambul Morii, Bran, Moeciu
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Love the dress Brasov. Fotografii cu mirii dupa nunta. Fotograf Brasov pentru sedinta foto profesioniste. Trash the dress Brasov la Dambul Morii.

Articole asemanatoare

Cauti fotograf pentru sedinta foto de dupa nunta – „Trash the Dress” din zona Brasov ?

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto trash the dress de dupa ziua nuntii. Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.