Love the dress Brasov

Love the dress Brasov cu Petronela si Marinica in cateva locatii superbe de langa Brasov. Prima parte a sedintei foto love the dress dupa nunta, s-a desfasurat la Dambul Morii, pe drumul spre Canionul 7 scari. Vremea a tinut cu mirii, astfel incat am fost rasfatati cu soare si caldura. Mirii au acceptat propunearea mea sa mergem nitel mai departe si s-au imbracat cat atare, schimbandu-se cand am ajuns la cascada unde am realizat prima parte a fotografiilor.

A doua parte a sedintei foto Love the dress Brasov, a avut loc in zona Bran-Moeciu, inainte sa apuna soarele, peste o zi de neuitat. De aceasta data mirii, s-au imbracat in costumele populare traditionale din Bucovina, tesute cu multa iubire si rabdare de bunica miresei. M-au impresionat detaliile si finetea cu care au fost lucrate. A fost un love the dress special, cu doi romani adevarati. Casa de piatra dragilor, prunci sanatosi si buni sa va daruiasca Dumnezeu. Va invitam sa priviti mai jos love the dres Brasov cu mirii, dupa nunta.

Love the dress Brasov in costum popular

  • Tip fotografii: love the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Dambul Morii, Bran, Moeciu
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Love the dress Brasov. Fotografii cu mirii dupa nunta. Fotograf Brasov pentru sedinta foto profesioniste. Trash the dress Brasov la Dambul Morii.

Articole asemanatoare

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.